Varrónők-erre van megoldás? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat, hát bevallom erre nem gondoltam, pedig logikus,hogy a menyasszonyi ruháknál van valami trükk ami miatt majdnem mindenkire minden megoldható.
Has-csípő.derék, ezen a helyen jó. Mell résznél olyan 6-7 cm kéne,hogy jó legyen.
Mindjárt rakok fel róla képet.
Én 2 éve ricinusoztam. 7 cm-t nőtt egy hónap alatt. Van róla naplóm is képekkel.
Azóta nagyon ritkán használom, de most már nem a növekedés a cél inkább a hajhullás ellen használom.
A problémám a következő: van egy ruhám, amikor megvettem, akkor persze jó volt,de az alkalom amire vettem elmaradt, hát csak várakozik a megfelelő alkalomra. Majd terhesség, szülés..és sajnos én nem vagyok az a szerencsés alkat akiről leugranak hipp-hopp a kilók utána.
A ruha! most eljött a megfelelő pillanat, nagyon szerettem volna felvenni, de nemjó. Úgy 1 mérettel kisebb. Meg lehet oldani,hogy jó legyen? Nem tudom hogyan csak gondolom mivel a menyasszonyi ruhákat is pl. ráalakítják a menyasszonyokra..hátha.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Kártyajáték / megoldások
- Kisiskolás problémák megoldása
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Fogyókúra - mi a megoldás?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?