Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Várjuk együtt a tavaszt:)) (beszélgetés)
Én is. Legyen jobb idő, napsütés!
Már én is nagyon várom a tavaszt.
Szeretnék kirándulni, strandokra járni.
Sziasztok!Már én is nagyon várom a tavaszt,hogy ki lehessen végre szabadulni a szabadba,és vége legyen az állandó szürkeségnek!
Mindenkinek legyen szép tavasza minnél hamarabb! Én már alig várom. Már le akartam cserélni az ablekdekorációmat, de valahogy halogattam erre tagnap esett vagy 10 cm hó. Megint tiszta fehér minden. :-( Szeretem én a telet is, csak már valahogy elegem van. Már örültem hogy előbújtak a kiskertemben a játszint és tulipán és nárcisz töveim ...
Szívből kívánom,hogy teljesüljenek az álmaid.Legyen
szép tavaszod!
Még nem is gratuláltam:)
Gratulálok nktek!
Sok boldogságot örömöt áldást:)
Mi meg kihagytuk a házasságot:-) Picit megfordítottuk persze véletlenül de így is jó!!
mi még eddig nem próbálkoztunk, csak agyban gondolkodunk ezen, mi még a házasságnál tartunk:))
Szia!
Jó lenne ha az idő is tavaszias lenne már.Jót tenne a hangulatomnak is egy kis napsütés.
Pont márciusra várom az első babámat úgyhogy az idei tavasz reméljük mozgalmas lesz.
Látom ti is próbálkoztok beköltöztetni a pocaklakót drukkolok hogy minél előbb megérkezzen!!
A tavasz a termékenység ideje lásd húsvét:)
Itt a tavasz, ilyenkor megújul a természet és végre mi magunk is érezzük, hogy üdébbek, vidámabbak, vagy épen új tervekkel indulunk a tavasznak:)
Ti milyen új tervekkel indultok a tavasznak, nyárnak?
Én tavasszal végre szeretnék egy esküvőt, nem nagyot kicsit, és szeretnék végre családot:)
Ahogy közeledik a tavasz az ember is sokkal optimistább...és mer nagyokat álmodni, ha te is ilyen vagy, mersz álmodozni írj:)
További ajánlott fórumok: