Várjak még vagy teszteljek a biztonság kedvéért? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat. :)
Már vette egy tesztet még 2 napja. Szerintem várok még max 2 napot és tesztelek. Ma már semmiképp,mert ugye elvileg a reggeli első pisilésnél kell használni.
Sziasztok!
A sztori röviden: Fogamzásgátlót szedtem fél évig,de abbahagytam,mert nekem nem jön be. Az első teljesen tabi mentes hónapban (január) 6-án jött meg,februárban 9-én. Most viszont még semmi. Azt tudni kell,hogy a tabletta előtt is elég rendszertelen volt a mensim,soha nem tudtam kiszámolni,hogy mikor fog megjönni,mert mindig vagy előtte vagy utána 1 akár 2 héttel jött meg a havim. De ugye akkor nem zavart,mert nem volt senkim,stb stb. Persze védekezünk mindig,és nem vettük észre,hogy baleset történt volna,de sose tudni. A mellem fáj,ha "megnyomom",meg feszül kicsit,lehet,hogy ez jelzi,hogy nemsokára megjön? Vagy inkább teszteljek egyet? Vagy várjak még 1 hetet?
Ne hurrogjatok le légyszi,tudom,hogy ez ilyen vagy igen vagy nem dolog,és van kb 600 ilyen kérdés a fórumon,de eddig nem izgultam rajta,most viszont 2 napja már eléggé elkezdtem parázni,és az a baj h ha rákattan az agyam valamire,bebeszélem magamnak a dolgokat. Pl most is,ha éhes vagyok,vagy többet eszek egy kicsit,akkor az jár a fejemben h nagyobb lett az étvágyam mostanság,meg ilyenek. Úgyh a kérdés adott: Teszteljek most,vagy várjak 1 hetet,hátha?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- 1 hónapja Hpv-t találtak nálam, biztonság kedvéért újra kenetet vetettem.3 hét múlva lesz eredmény, lehetséges, hogy már negatív lesz?