Vannak itt olyan lányok/asszonyok, akik ugyan nem ducik, de mégis "szélesek"? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én 170 cm vagyok és 78 kg. Most épp szülés után, szóval ez nem épp a versenysúly, de 70 kg vagyok, mikor s-es vagyis 36os nacit hordok. Ennél kevesebb nem tudok lenni, mert kilátszanak a csontjaim. A vállam és a hátam elég deltás, 40es a méretem akkor is, ha épp súlyomnál vagyok.
Nem épp nőies alkattal születtem, de a fiús testalkatnak is megvannak az előnyei és jól lehet hozzá öltözni, feltűnő, csinos lehetsz egy jól megválasztott ruhában.
Én tudom, hogy létezik nagyobb is, csak gondolom ők nem tartanak nagyobb méretet v. mit tudom én:D
(eladócsaj kb., ha 46kg-ot nyomott:D)-gondolom kicsit "furcsa" volt, hiszem ő tuti xs-es méretet hordhat:D
Hangsúlyozom nem én vagyok debella, csak a ruhaméreteim:(((((
Kicsit széles a csontozatom, így szinte a moletti méretek között tudok válogatni, pl. a magasságom miatt is...
Ettől meg olyan szerencsétlenül érzem magam..
Hát lehet, hogy a vállad széles, de ezt csak mondod, én nem látom annak, de én mennyire szeretnék ilyen karcsú vádlikat:)
Nincs olyan csízma, ami összeérne a vádlimon, így marad a boka csízma...
Szólj ha fent van! :)
A debellát pedig te használtad...:P
Ha csak 20 cm van a csípőd és a derekad között, akkor teltnek számítasz:)
A normál különbség 23-25 cm. Az ennél kevesebb a telt, majd a még kevesebb a molett és így tovább. Az ennél több különbség a darázsderék:)
Ilyen magassághoz ez a súly, kevésnek tűnik nekem.
Én a 165 cm magasságomhoz 69 kg vagyok. És nem mondanám szélesnek magam:), bár hasban lehetnék kicsit karcsúbb:)
Mi az a szélles váll?
Nekem pl. A vállam mindig szélesebb a csípőmnél, ez így jó:) 38-40 es kabátokat hordok, a másik méretezésben M vagy L. Ez attól függ elszabták e a ruhát:)
Mekkora a csípőd?
mit szerenél?
mi legyen?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- A ducikat is elveszik, ugye?
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Balek ducik
- Az ötödik randin is ugyanabban az ingben...