Vannak ilyen véletlenek? (beszélgetős fórum)
Ezt tudtam, írtam, és csináltam, míg volt.
Csak valki nem értette, hogy haszált a szemnek.
kozmetikusok is használják, csak csukott szemmel. Ez zavarhatott be. :) Nálam nem, mert oxi spraym is volt, meg színek. Arcra használtam, csak mondtam , hogy arra luxusnak tartottam. Igen drágán vettük.
Igen, egy olyan család vette meg, ahol a kisfiú sokat volt megfázva, és arcüreggyulladása.
Akkor megint volt 1 hullám, mert mondták a vevők, hogy az új még drágább lesz.
Néha kicsit sajnálom, hátha a ráncok ellen jó lett volna....
Kb. 12 éve vettük, 290 000-ért a kicsi és a nagy.
S tudom, hogy használják, de a gerincsérvre nem hatott. Egy kozmetikus mondta, hogy ő arcra használja, nem tudom már, mennyiért.
nekünk van lámpánk és nagyon jó, bevált. a hátfájásom viszlát azóta. és a szemem se ég annyira.
szóval az kivételesen nem humbug, azt használják kórházak is. és nem 90 ezerbe kerül.. a legkisebb lámpa se (bár nem tudom hány éve vetted)
Igen, de a vezetéknév ugyanaz, mindhármunknak, a tajszámnak viszont valódinak kell lenni.
Akkor egy jó szomszéddal, vagy baráttal lehet.
Köszi.
Bolond világ, értem én, hogy mindenki meg akar élni, de na, mit tudom már, mit akartam.
Egyszer behúztak a Bioptron lámpába, a mocsok látta, hogy alig vonszoltam magam, egy kis kérdőív, és másnap már "nyertem " is. Szegény férjem belement, és a végén Pestre mentem egy vietnámi dokihoz, ami jó volt. A lámpán 90 000-et buktunk.
Engem is szoktak hivogatni.
Én is voltam sales-es, úgyhogy amíg nem bunkó, addig általában megköszönöm, és megkérdezem, hogy honnan van meg a számom. Erre vagy tud válaszolni, vagy nem, de legtöbbször kizökken. Aztán meg megkérem, hogy töröljék az adataimat az adatbázisból, és elköszönök.:)
Ha kipróbáljátok, akkor érdemes úgy csinálni, hogy a telefonszám teljesen más névhez tartozzon (mondjuk férfi családtag adataival jelentkezel be, de mondjuk a te számodat adod meg, ami a te neveden van), mert akkor azonnal kiderül, hogy kamuzik. És akkor viszont tényleg érdemes jelenteni a rendelő vezetőségének, vagy az adatvédelmi hivatalnak, mert visszaélnek a betegek személyes adataival!!
Ügyes gondolat! Igazából szoktak -mint mindenkit- hívogatni, ingyen szir-szar vizsgálatok miatt.
Már egy doki nevét is tudtam, mert "most az önök városában" stb. Mondtam, igencsak ráér ez a nagylelkű orvos, hogy máshol méregdrága vizsgálatot ingyen, na mindegy.
Szafaripók! Azért is jó ötlet, mert engem kérdezett.
De az se rossz, -mondjuk más műsor-, hogy nyertem 15000 ft-ot. Ebéd keretében átadják. Mondtam, utalják át.
Anyám belement és valami hőtérképet csinálnak rólad aztán valami 1 milliós mágneses rezgős ágyat bérelhetnénk 1 évig 300 ezerért XD
Hát na. Engem folyamat hívtak hogy menjek de 30 év alatt nem lehet megcsinálni. Most már más indokom kell legyen. Egyébként tényleg agresszívak.. Tapasztaltam..
:))Anyukám,az érsebészeten volt,és azóta 2hetente "zaklatnak"hogy a családból ingyen 2 embernek,érvizsgálatot csinálnak!
A válaszom 2hetente nem!Ráadásul,a nő mindig letagadja,hogy mi már beszéltönk egymással:)
Lekezelő,számonkérő,bunkó stílusban beszél!
Szabályosan követeli,hogy magyarázzam meg,hogy miért nem élek a lehetőséggel!Mert ŐŐ,nem érti az okát!
Délelőtt sikerült 2 nap után bejelentkezni a reumatológiára, időpont , név, taj sz. lakcím,.
Kb. 1/2 óra múlva csörög ugyanaz a telefon: xy, vagyok, van-e izület betegségem ? / nem a családban, -nekem!/ -Miért? -Mert egy igazi hazai, bio kenőcsöt tud ajánlani.
Itt elköszöntem, de érdekesnek találtam.