Vanília színű MŰBŐR ülőgarnitúrát érdemes venni? Nem kopik hamar az ülőfelület? (beszélgetés)
Évek óta használom,és tisztítom.
Persze ezekből is van biztos rosszabb minőség.
AZ enyém jó,nagyon szép most is mintha új lenne.
Nekünk 3+2+1-s van, műbőr, krém színű.
7 hónappal ezelőtt vettük 150.000 Ft-ért.
Nekem semmi panaszom rá, kopni egyáltalán nem kopik.
Viszont ha nem szeretsz szöszmötölni az áttörlésével két-három naponta, akkor nem ajánlom.
Minden pici kosz meglátszik rajta.
Ma néztem agy 3+2+1 -es garnitúrát 250 000-ért. Az árból lehet vmire következtetni?
köszönöm az újabb válaszokat is mindenkinek!
nem tudom, hogy van -e valami a papírján. Értelme nincs reklamálni ennyi idő után..
Nem tudok korrekt tanácsot adni, h mire figyelj. Vannak kimondottan kopásálló szövetek, vastagok, szerintem ezeket az eladók is meg tudják majd mondani, ha elmentek szétnézni.
Köszönöm! És szövetnél mit figyeljek?
Tavaly vettünk egy gyönyörű szép bordó ülőgarnitúrát, szövetből, de egy nagy sz@r az egész. A karfánál (ahol rá sem ültünk sosem), szétbomlott a varrása.
Nem szeretné minden évben új ülőgarnitúrát venni, ezért félek, hogy megint beleválasztok. Ezért írtam ki a kérdést.
Köszi a választ.
Esetleg a papíron van valami nektek a huzat minőségével kapcsolatban?
Köszi.
A textilbőr és a műbőr nem ugyanaz? Ebből is vannak minőségi különbségek, biztos...sajnos nem értek hozzá, de nem szeretnék rosszat választani .
szia,
nekünk nem műbőr, hanem textilbőr garnitúránk van. Ezt lehet tisztítani nedves ruhával. Imádom. Két éve használjuk, semmi baja!
További ajánlott fórumok:
- Te milyen szinüre festetnéd a nappalit rozsda szinü ülőgarnitura világos szekrénysornál?
- Bordó szőnyeg, ülőgarnítúra, függöny, bükk színű bútorokhoz milyen falszínt válasszunk? (Vanilia színt szeretnénk lecserélni)
- Mahagóni butorhoz megy a vanilia szinü fal vagy esetleg milyen?
- Krémszínű műbőr ülőgarnitúrán tollal készült gyermekrajzot hogy lehet eltüntetni?
- Szerintetek jól néz ki a rozsda szinü zsenélia ülőgarnitura?
- Rattan ülögarnitúra párnáját hogyan tisztitjátok? fehér szinű és nem lehet lehúzni a húzatot.