Van valakinek tapasztalata a Tesco mobile-lal? Mennyire megbízhatóak? (tudásbázis)
"Nyitólap/Tarifa és Szolgáltatások/Tesco Mobile Dupla Tarifa/Hívásdíjak és tarifatábla
A Tesco Mobile Dupla tarifacsomag segítségével az alábbi díjazást használhatja ki.(...)"
Tehát ez a másik csomag díjtáblázata. Ez a kedvenc3-é:
Ha véletlen mást is hívnál, akkor tudj hívni"
Aha, köszi, igaz.
itt + 59
Ha véletlen mást is hívnál, akkor tudj hívni. Erre nem is olyan hülyeség az az 1000 Ft :) ha csak 2000 Ft-tal töltenéd fel és vetetnéd le a kedvenc3 díját, nem maradna semmid mást hívni.
Itt 45 Ft a percdíj a kedvenc3 számain kívül.
Számokat lehet cserélni, minden opcióaktiválás esetén 1x díjmentes, azon felül 500 Ft.
Azt nem tudom hogy cserélgetheted-e a számokat, de mintha az a 45Ft, az 59Ft lenne a táblázat szerint
Ugyanakkor a 2ezer ft-os kedvenc tarifa, meg 3ezer Ft. feltöltés után lép életbe
Mi van a maradó ezressel?
Nem mondom, ha óvatos az ember talán jó lehet
Elbeszélésekböl ismerve, mindig van valami "apróbetüs rész"
Számoltam, és nem találtam buktatót. Mivel nem 10-20 számot szoktam hívni, hanem 3-4-et. Ebből pontosan 3 az, amit elég sokszor (szülők, Párom). Innentől kezdve nekem bőven megéri. És ugye változtathatok is a kedvenc 3 számon, ha idő közben változna, kit keresek többet.
Ha 10 emberrel tartanék kapcsolatot, úgy tényleg azt mondom, hogy nem éri meg, meg a kedvenc3 számon kívül drága a 45 Ft/perc.
A másik, hogy én havi szinten nem akarok 5000 Ft-ot ilyesmire költeni. Jelenleg is 2500 Ft-ból kijövök, de a kedvenc3-ban még többet tudnék ugyanennyiből kihozni. Nem kell nekem 40 óra se, nem éjjel nappal lógok a telefonon.
Na, meg is van
Ha nagyon beleszámolsz rájössz
Én most nem számolgatok és keresgélek, de megtalálható a neten hol a buktató
A másik nagy szolgáltatónál havi 5ezer Ft-ért havi 40 órát beszélhetsz
Igen, ezt tudom. Ha jól emlékszem, akkor voda-s a tesco mobile.
Igazából az érdekelne, mennyire korrektek. Ha pl gondod van, vagy meghibásodás. Vagy mennyire gyorsan szervízelnek. Ilyesmik érdekelnének.
Kinéztem a kedvenc3 csomagot magamnak, és nagyon megérné, mellé pedig vennék valami nagyon alap, 3-4 ezer Ft-os készüléket SIM kártyával.
Nincs, de mivel alapvetően Voda, így annyira +bizható mint az
A percdíjak viszont nagyon magasak, a 0Ft-os hívás is beugrató alapvetően
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Van valakinek tapasztalat a véranalízissel kapcsolatban? Kíváncsi lenné mennyire megbízható a vizsglat.
- Az Unicreditnél van valakinek betétes megtakarítási számlája, ha igen ez mennyire megbízható?
- Rövidlátás esetén végzett műtét mennyire hatékony és megbizható?Volt már valakinek ilyen műtéte?
- Van valakinek Mirena márkájú spirálja? Mennyire megbízható? Milyen a menses? Milyen tapasztalatok vannak?
- Fogamzásgátló tapaszról van valakinek tapasztalata? Mennyire megbízható?