Van valakinek tapasztalata? (beszélgetés)
Óóó köszönöm,erre voltam leginkább kíváncsi:)
Szóval maga a gyógyszer akkor nem fogja befolyásolni semmiben a fogyimat,ha mindent ugyanúgy csinálok,mint eddig.Remélem így lesz,és köszi a válaszokat mindenkinek!!
Ha figyelsz az étkezésedre,akkor nem lesz vele gond.
Csak azért lehet hízni tőle,mert növeli az étvágyat és nehezebb megállni a kajálást.Ennyi...nincs a Revalidban se kalória,sem olyan anyag ami raktározná a zsírokat,ergo ilyen tekintetben nem tudja a fogyásodat befolyásolni..
Én mikor a lányomat vártam az Elevittel voltam ugyanígy. Inkább elvette az étvágyamat, pedig azt mondják (még a dokim is mondta)hogy étvágyat csinál...
Szóval a vitaminok hatását embere válogatja.
Szia!
Jó nagy pácban vagy szegénykém!!!!!
Képzeld kb. 15 éve hullik a hajam, most már rájöttem, hogy nagy valószínűséggel ez génhiba, az egyetlen kapszula amiből pár szemet vettem be az a Revalid kb 2 hét alatt híztam 5 kilót, én mondjuk nem diétáztam...... de annyira magas a vitamintartalma, ha nem ettem rendesen majdnem a falat martam...ami nekem mondjuk úgy, hogy hosszútávon bevállt hozzáteszem nem volt olyan kapszula vagy lötty amit ne egyek meg és ne kenjek a hajamra...az a Béres szépségvitaminja volt árban a töredéke a Revalidnak és még hatott is, tudtam, hogy a hajhullásomat nem állítja meg, de legalább pótolta az elhullottakat, és nem szedtem fel tőle plusz kilókat.
Az a baj,hogy nekem január óta hullik:S
Csodálom,hogy még van hajam:(
Mivel tele van a legtöbb haj(és egyébként más vitaminok is)B vitaminnal ami étvágyat csinál,ezért hízhatsz tőle igen.
Egyébként ez mindenkinél más,tehát nem törvény szerű,hogy megnöveli az étvágyadat...de ebből a szempontból teljesen mindegy,hogy most a fogyid alatt kezded el szedni és növeli meg esetleg az étvágyadat ami miatt nem vagy csak nehezebb tudod betartani ,hogy keveset egyél és megáll a fogyásod,vagy esetleg majd fogyi után kezded el szedni és emeli meg az étvágyadat,amitől vissza szeded a leadott kilókat.
Egy gond van bizony hízást okoz.Szerintem fejezd be a diétát és ha elkezded szedni a gyógyszert akkor nagyon figyelj az éhségedre.
Nagyon kell vigyázzni a hízásra hajlamosoknak a revaliddal.
Különben nagyon jó és sokat segít a gyógyszer.
Ma vettem Revalidot a gyógyszertárba,diétázok,és amúgy is hullik a hajam.A kérdésem az lenne,hogy megállhat a fogyás a szedése alatt?Ne adj Isten hízhatok tőle?Naponta minimális kalóriát viszek be a szervezetembe,eddig hat a diéta,és nem szeretném,ha ez miatt beállna a fogyás.
Vagy szerintetek először fejezzem be a diétát,aztán "megvár" a kapszula?De akkor meg attól félek,visszahízok.Okosabbak,segítsetek.mik a tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a bio CLA-val kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?
- Valakinek van AbTronic X2 vagy régi AbTronic öve? Tapasztalatok róla?
- Hiperaktív gyereknél van valakinek tapasztalata a Ritalin nevű gyógyszerrel?