Van valaki aki cukorbeteg és Meforalt szed? Fogyott tőle? (tudásbázis)
és milyeanek az eredeményeid ?
nekem is javaoltak 2X 1000 mg-t, de az a normális dolgozó élethez nekem sok volt. Az eredményyeim : kb 15-18 a glükóz. de ha nem szedem nem érzem rosszul magam ( csak sűrűn kell pi...ni )
Kb 4 éve diagnosztizálzák nálam a 2 tipusu c.betegséget. Kezdettől fogva meforált kellett szednem. Eleinte nagyon szenvedtem a hányingertől, gyengeségtől hasmenéstől, - olyannyira hogy már komoly problémákat okozott az ügyfelekkel való foglalkozásban, de mára már immunissá váltam. Nem fogytam a meforáltól, igaz ülő adm. munkát végzek. Különben nem irtak ki táppénzre mert akkor volt az a szemlélet, hogy " aki saját maga okozza magának a c.bnetegséget, annak nem jár tp. "
Nem voltam soha kajás, vagy jóétvágyu, de az utőbbi 3/4 évben én is fogytam kb 20 kilőt, de tuti nem a meforáltól, hanem vidéken dolgozok, és a rendszertelen étkezéstől, mert mikor hazaérek, inkább nem eszek, minthogy vacakoljak a főzéssel..
Diétával (napi 180 gr ch) a 2x1000 meforallal 10 kg /fél év. Ha cukrosat ettem, hasmenés órákon belül.
most 2x500 az adagom, 5kg/fél év, de most többet is eszem, és eddig a torna is el-elmaradt.
Mozgás és diéta mindenképp kell hozzá, akkor lehet vele fogyni, nem is keveset.
Szia!
"Öregem" szed a cukrára Meforalt, de még nem tapasztaltuk, hogy fogyott volna ... pedig kétszer kap egyet .... :S
Hú ez igen :)) Milyen diétát csinálsz ? Segítenél mert én most magamtól és a netről összeszedett infók alapján diétázok.
Mekkora dózisba szeded ?
Köszönöm szépen:)
Nektek is szép hétvégét!
Szívesen!Nem tudom mennyire tudtam segíteni,de először kisebb adagot adnak aztán fokozatosan emelik.Nekem rögtön a nagy adagot adták,hát úgy jöttem ki a királyi trónról,mint aki az életerejét is otthagyta.
Nagyon vigyázz Magadra!!!
Kellemes napot kívánok Neked és a családodnak!!!
Szia, köszönöm :)
Egyébként nekem terhességi cukrom volt , de elmúlt...Most 11 hónappal szülés után jött elő...
Én is inzulinos voltam, most csak egy szemet kell szednem kétrészletben napi egyszer, szerencsére...
Egyébként szedek vasat is úgyhogy nem gond ha megkönnyíti a wc-zést:)
Szia! Én inzulinos cukorbeteg vagyok,de gyógyszert is szedek még hozzá,a MEFORAL 1000-t.(2x1-et) Mondjuk én nem fogytam tőle(sajnos),de igencsak híg székletet okozott ami nagyon kellemetlen.Ennek a gyógyszernek ez az egyik mellékhatása,az orvosom mondta.Ha valami kérdésed még van nyugodtan írj,megpróbálok segíteni és nem zavarsz!!
Írj priviven ha gondolod!!
Én kb 4 napja szedem és 2 kilót fogytam..nem mintha zavarna sőt...
Az egyik ismerősöm 10 kilót fogyott mikor elkezdte szedni...
VAlakinek hasonló tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Terhességi cukorbetegség
- Pajzsmirigy gyógyszer szedése során minden esetben cukorbeteg leszek és elhízok?
- Görögszénamag kapszulát szedte valaki?!Valami vélemény cukorbetegségre a gyógyszerről?!
- Frugal-t szedett már valaki? Fogyott tőle? Milyen hatása volt a szervezetre?
- Van itt cukorbeteg aki olyan kombinált vérnyomáscsökkentőt szed aminek van vízhajtó hatóanyaga (HCT)?
- Ki az aki szedett már járvis hangulatjavítót?Ha abbahagyta vissza fogyott?