Van remény rá, hogy visszatér hozzám? (beszélgetés)
:))
Hááát, azért összességében szerintem a pasik hülyébbek, mint a nők. :)
A pasiktól mégis mit vártok?! Jó ha egy normális a 10-ből. :/
A nőkből meg jó ha kettő. :)
Na jó ezt az utóbbit inkább csak iróniának szántam, lehet van az három is talán. :P
Nekem is ez volt az első gondolatom! ;)
Jó rizsa ez a komoly kapcsolat...
Én nem hibáztatom, nem is haragszom.
Ez az ő élete és döntése, nem fogom magam rá erőltetni. Biztos tudja, hogy mit csinál
Úgyis olyan világot élünk, ahol olyan marha sok normális nő szaladgál az utcán
:D
itt az volt a legnagyobb probléma, hogy az elején tisztázva lett velem, hogy komoly kapcsolatot keres az úriember és velem és azt szeretne.
az hogy végül nem úgy alakult, az az ő döntése.
Szinten 😀😀😀 csak tudni kell helyen kezelni.
Itt a topic fo problemaja, hogy csak az egyik fel lett szerelmes, es szerintem mikor elkezdte kimutatni, h ragaszkodik, a pasinak sok lett es kidobta.
szerintem manapsag mar ritkabb, hogy emberek csak szerelmesen tudjanak szexelni vagy csak szerelmesen kivanjak a szexet, vagy ugy gondoljak, az valami extra, amit a masiknak ki kell erdemelni
ismerek tobb not, ferfit is, akik evek ota nem voltak szerelmesek, nem talaltak olyan parra. reszemrol is inkabb azt valasztanam, hogy szexelnek vonzalomban ugy, hogy jol erzem magam a masikkal, minthogy ne szexeljek esetleg hosszu evekig :D
arra nem kevés, hogy a TI beleszerelmesedjen, mert persze, bele lehet.
De azért be kell látni, hogy van, akinek több idő kell.
Pl. ha magamból indulok ki, nekem kevés a 3 hónap. Én is társkeresőn ismertem meg a páromat, és kb. a 6. randin szexeltünk, és nem együtt aludtunk, hanem programoztunk inkább az első 6 randin. És utána se aludtunk mindig együtt, hanem ismerkedtünk.
Több ismerős is csodálkozik ezen, meg olyanokat is ismerek, akik kb. az első randin kívül nem voltak programon, hanem csak szex, együttalvás. Aztán nem mködött.
Mihez képest nem kevés a 3 hónap?
Ha jó a szamár, akkor az ember ne panaszkodjon! De abból mindig csak nyüglődés lesz.
Persze bármikor kiderülhet, hogy nem az az ember van mellettünk, akiben 100%-osan megbízhatunk, de ha már az elején lasszóval kell fogni, akkor ott baj van.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Volt hogy megbánta és visszatért?
- Az első szerelem - Tényleg igaz, hogy az ember visszatér az első szerelméhez?
- Vajon visszatér hozzám?
- Októbertől reménykedők! Ide hozzám
- Bíroságra kell mennem tanúként. Autóval mennék és nem tudom, hogy mivel igazoljam, hogy visszatérítést kérjek?