Van olyan dezodor, ami nem fogja be a ruhát? (tudásbázis)
Én is sokáig nem mertem használni, mert, hogy nedves a hónaljam. Pont ezért reggel várok öt percet és a férjem legnagyobb örömére melltartóban futkozok addig :)
Büdös én se voltam, csak levedzett a hónom... És a mai napig ugyanez a helyzet áll fenn, ha más dezodort használok. De legalább megvan az ellenszerem! :)
Nekem pont abból a színtelen volt, ami kifakítota pár ruhámat, mintha hipos víz érte volna. Nem az izadság volt, mert ott is folt lett, ahol akkor ért hozzá, amikor felvettem a felsőt frissen zuhanyozva.
Nekem most egy Mum márkájú golyós van. Nem színez, hatákony és én külön szeretem, hogy nincs benne illatanyag.
Hála égnek nem vagyok izzadós, de azért kell használnom. Megnézem majd a Vichy-t is.
Várd is meg, míg megszárad. :) Én is úgy készülök munkába pl, hogy letusolok, majd felöltözök, de fentre csak melltartót veszek, amíg meg nem szárad a hónomon a dezodor. :)
Igen. Például a kristálydezodorok, én a DM-ben kapható Baleát használtam és a Vichy fehér kupakos dezodora.
De egyébként ha izzadós vagy, akkor lesz folt a hónodon, akkor az izzadság és a dezodor fogja befogni a hónod vegyítve. Tudom, mert én is izzadós voltam huszon egynehány évig. Rengeget dolgot kipróbáltam, számomra a legjobb a Vichy fehér kupakosa.
Olyan dezodort próbálj meg venni, ami érzékeny bőrűeknek való, aminek nincs szemmi illata, azaz illatmentes.
Az úgymond márkás neves dezodorok 99.9%-ban sz.rok, ha valaki izzadós.
Tudom, hogy a Vichy drága és Mo-on pl csak gyógyszertárban kapható, de nekem nagyon megérte kipróbálni. Én az eBay-ről szoktam megrendelni, egyszerre 4-et, így olcsóbb.
Azokat a ruhákat sajnos ki kell dobni, amik foltosak lettek, semmivel nem tudod kiszedni. Egy idő után még be is keményedik a hónuknál, tapasztalat.
Világ életemben nagyon igényes voltam a tisztálkodásra, mint az otthonom tisztaságára. Mégis izzadtam, nem járhattam bármilyen ruhában. De végre megvan a megoldásom! Remélem neked is segíteni fog, ha nem, akkor neked is végig kell járnod az összes lehetséges dezodort a világon. Sok évbe tellik sajnos...
Lehet akkor próbálok egy golyósat, de eddig visszatartott a nedves hónalj érzés. Majd megvárom, míg megszárad. :)
Köszönöm a sok tippet!
A dezodor nekem sem vált be, de valaki arra esküszik.
A fekete ruháimat pedig nem fogja meg a G...
Talán függ tőlünk is, hogy kinek milyen a bőre, mennyire erősen izzad és végül, hogy mi alakul ki az izzadtság+deo egyvelegéből. :)
Baba - golyós. Én évekig stiftet használtam, a ruháim ocsmányak lettek. amióta áttértem a babára, semmi bajom nincs. Annyi jó tanács, hogy reggel, ha bedeozod magad, akkor várj egy 5 percet, amíg megszárad.
A spray-nél én azt vettem észre, hogy nem olyan jó a védelme.
Hát én 2 napja vettem egy Garnier invisi mineralt, direkt olyan, hogy nem fogja meg a göncömet, de megfogta a feketét. :S
Én kizárólag golyósat használok, Gar.er márkát, ebből többfélét is. Sosem volt bajom vele.
Szerintem a stiftes kiszereléssel van a baj. Én is észrevettem, hogy a stift összefogja a ruhát (és tök nehéz kiszedni belőle), a spray viszont nem.
Lehet, de rendszeresen használom, a védelme is kitűnő, csak befogja a ruhát. Egyébként stiftes kiszerelést használtam idáig.
De itt nem fekete ruhákról van szó, amúgy meg már van arra is egy deo: Ga..er invisimineral
adidas rózsaszín golyós garantáltan jó lesz én is izzadós voltam régen és sokmindent kipróbáltam.
ha nem ez akkor lady speed stick de az is a színtelen...
Nekem nagyon sok olyan golyós deóm volt, amitől fehér lett a fekete felsőm. Aztán váltottam és azok nem okoztak ilyen problémát.
A DM-ben lehet kapni a Balea saját márkás termékek között olyat (golyós), ami nem fogja be a ruhát. Egyébként meg a gázos dezodorok nem szokták befogni a felsőket. A színtelen golyós deók is jók. A fehér színűek általában befogják.
Nem a dezodor fogta be a ruhát, hanem az izzadtság. Tehát valószínű nem volt megfelelő a dezodor védelme. De ha eléggé ismert márkát használtál, akkor talán csak kevés volt, vagy valamikor elfelejtetted használni és akkor fogta be az izzadtság a ruhádat. :(
Egy eléggé ismert márkát használok és tönkre tette a ruháimat. A hónalj rész tiszta sárga, elszíneződött, hordani sem lehet őket. Tudnátok ajánlani olyan terméket, ami garantáltan nem fogja be a ruhát?
Van olyan dezodor, ami nem fogja be a ruhát?
További ajánlott fórumok: