Van más lehetőség a 72 órás tablettán kívül........? (beszélgetés)
Nem, 72eset tuti nem akarok, nagyon ellenemre van sok ok miatt, fél évet várni szerettünk volna, szeretnénk még a babával, csupán ennyi.
Tabit tisztulás miatt abbahagytam már, és most először - és remélem utoljára - kiszakadt a gumi, nem részletezném, de hidd el, nem a "hozzá nem értés miatt".
És természetesen nem ok nélkül aggódom, ha nem ment volna el, nem tenném...
Általánosságban írtam akiknek kiszakad azok nem szoktak "mindent bele" helyzetet megjátszani mert mindenki tudja hogy abból baba lenne. Te tényleg nem írtál semmit a védekezésetekről. De ha így van feltételezem babát akartál, nem?
De miért kell a 72 órás?? Meggondoltad magad?
erre szűz mária is jó példa...
oké oké le ne hurrogjatok! csak vicc volt, még akkor is, ha ízléstelen...))
Sziasztok.
Én el tudom képzelni, hogy az elején egy kicsit megijedt, aztán ahogy telnek a percek, megbarátkozott a gondolattal, sőt már talán bele is élte magát.
Nemrég velem is ez történt. Bár nem szakadt ki a gumi, mert nem nagyon használunk, (csak amikor kb peteérésem van), de késett 3-4 napot, először totál betojtam, mert már várom a szeptembert(ovit a kicsimnek), hogy végre dolgozhassak egy kicsit... Aztán elgondolkodtunk a férjemmel, ahogy beszélgettünk egyre jobban beleéltük magunkat és aztán már csalódás volt hogy megkésve bár, de mégis megérkezett a Miki:(
szia
nem ítél senki kamunak
én elhiszem, hogy vannak ilyenek
itt csak abból volt a gond, hogy most nem lehetett tudni, hogy mit akar a fórum kiírója
mert az első hsz-a olyan volt mint aki nem akar babát
aztán szépen lassan lehetett észrevenni, hogy szeretne
amivel nincs semmi baj, csak kicsit olyan furán jött ki
hogy először nem akar babát, de a 72 órásat nem szeretné bevenni, de mivel más nem nagyon van, így ....
:)lehet, mert manapság minden Mde in China :))
De inkább legyen nagy, mint kicsi, úgyhogy légy büszke a férjedre :)
akkor az én férjemé nem átlagos, mert sikerült vennünk egy 20 darabosat anno, amiből egy sem ment fel:DDDDDDD
vagy kis kínaiaknak gyártották esetleg?:DDDD
Ezzel a lehetőséggel a dédim és barátnői éltek:
3 napig forró ülő fürdő (amilyet csak el tud viselni az ember lánya) és 1 hétig majoránna tea (napi fél liter)
azt el is felejtettem írni, hogy régen a nők úgy is védekeztek, hogy minnél forróbb vírbe fürödtek meg
persze ez nem mindig válik be
de kismamáknak tilos a meleg vizes fűrdés
Hát,én közvetlen az aktus utánra gondoltam.
De mint lentebb írták,az még segítheti is..:(
Akkor meg nem igazán tudok más házi praktikát.
Köszi, ezzel teljesen egyetértek... :)
Párom szeretné, naná... Amúgy hogy őszinte legyek, én is, de várni akartunk kb fél évet.
Az azonnali mit takar?
Azt olvastam valahol, hogy olaj a tűzre, meg hogy semmit nem ér...
Igen,és mázlim volt,2-3 napra rá megjött.
Én is gondolkodtam,hogy íratok 72órásat,de a természet megoldotta.
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak panasztételre egy biztosítóval szemben a PSZÁF-on kívül? Esetleg van értelme ügyvédet keresni, jogi útra vinni?
- Hosszan tartó hasmenésnél, változatos étrendet keresek kisgyerekeknek. Unjuk már a keksz, ropi, főttkrumplit, van más lehetőség ezen kívül?
- 4 terhesség után sok bőr maradt a hasamon, van más lehetőség a műtéten kívül?
- A Skypon kívűl van másik lehetőség, az ingyenes- kamerás beszélgetéshez?
- Saját készítésű termék eladására milyen lehetőség van az egyéni vállalkozói kiváltásán kívül?
- Olajmérnöki Képzésekről érdeklődnék! A Miskolci Egyetemen kívül van még más lehetőség is, hogy olajmérnöknek tanuljon valaki? Mivel...