Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Annyira sokan írtak itt is és privát is, hogy nem tudok külön-külön a 3 gyerkőc mellett reagálni...
Nem kenyerem a hazudozás, de ha semmibe veszik az embert és egy egyszerű válasz megnyugtatja az orvost, akkor azt mondom amit hallani akar, de nem azt teszem, ha nem a gyerekem érdekeit szolgálja.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megpróbálok orvost váltani, remélem sikerrel járok...
Ezt nem tudom miből gondolod, mikor nem is ismerjük egymást? Én senkiről nem mernék ilyet mondani, ismeretlenül főleg!
A gyerekek félnek tőle, sosem kedves Velük.
Mindent elmondtam, ami aggodalom bennem volt az évek alatt. Szó szerint kinevetett!
Nem utalja be máshova, ha beutaló kell, a gyerekosztályra megyek minden alkalommal!
Egy alkalommal begyulladt a füle a középső, akkor 2 éves kisfiamnak. Ő csak másnap d.u. rendelt, de annyira sírt a kicsi, hogy bevittem a gyerekosztályra, mivel az ügyeletes nem volt hajlandó ellátni a gyermekemet...
Ott azonnal kezelésbe vették, mivel nagyon magas láza volt és nagy fájdalmai. Tapasztalatom még nem volt ilyen téren...csak a fülmelegítős sapka és a láz és fájdalomcsillapító, amit én tudtam alkalmazni.
Másnap d.u.-án kimentem hozzá, elmondtam mi történt és szó szerint lekiabálta a fejemet, hogy miért nem tudtam másnap d.u.-ig várni, kibírta volna a gyerek addig.
Ennyit az orvosról. Ahogy az emberek nem egyformák, úgy az orvosok sem.
Ez pontosan így van!!!!!!
Orvostól orvosig megy a karton. A betegnek nem kell semmit tennie, minthogy az igényét jelezni az új orvos felé!
Ácsi!!!!!!
Már hogyne adnák ki a kartont?? Ne viccelj már, ilyen nincs!!!!!!!!!
Ma már nem körzetekre vannak osztva a betegek....
Védőnőt nem lehet, de orvos igen!
Mi sem a lakóhely szerinti gyerekorvoshoz járunk, hanem a szomszéd városba.
akkor jelentsd fel az orvost!!
én most váltottam orvost
elmentem az újhoz, elmondtam mit akarok, ő vállalt és nem kellett tennem semmit
ő kérte ki a kartont!!
nem neked kell!
Kérhetek szakvéleményt, pl ahogy tettem a gyerekosztályon, de a kartonunkat nem adja ki.
Lehet, hogy nekem nem mondják meg a valóst... már nagyon szenvedünk ettől.
szabad orvos választás van!!!!!!!
ha elmész egy másikhoz és az fogad menj!!
A középső gyermekem orrvérzéssel kűzd, mehettem privát fül-orr gégészhez vele is, mert a gyermekorvos szerint ez nem olyan nagy gond.
A picinek Torticollis nevű betegsége van-már javulóban.
Hiába jeleztem, nem foglalkozott vele.
Bevittem a kórházba, megkerestem a legjobb orvost, aki azon nyomban neurológushoz küldte, még időben.
Illetve vérképet nézett, mivel nem hízik, nem nő megfelelően az idő előtt született babám.
Vasat írt fel neki.
MIÉRT nem VÁLTASZ?????
ez a nagy hiba
Már megtettem! Ne gondold, hogy nem érdekel a kisfiam egészsége! Az abszurd, hogy évek óta gondok vannak a gyerekorvossal. Hozzá tartozunk.
Egy példa: Születése óta szemészeti gondja van a kisfiamnak, hiába jeleztem a kancsalságát, nem foglalkozott vele. Végül, amikor már sokat fájt a feje, elvittem magam. Kiderült, hogy 4 éves koráig lehetett volna segíteni rajta, most már szemüveges marad.
Vagy: Vízsérv...születése óta. Majd felszívódik...ezt mondta. Én hordtam urológushoz privát és gyermeksebészhez. 4 évesen megműtötték, azóta nem tudja a vizeletét olykor normálisan visszatartani. De nem éjjeli bepisilős, hanem csepegős...
Ezzel sem foglalkozott! 2 éve fújtam neki, hogy ez a baj, erre elküldte vérvételre. És itt a Ditropan.
Kerestem fel más orvost is.
Végül Természetgyógyásszal vettem fel a kapcsolatot. Ő elutasítja a Ditropant. Ajánlotta helyette a Sáfrányos szeklice magolajat. Nézzetek utána a keresőben, sokkal megnyugtatóbb, mint ez a gyógyszer. És hatásos.
További ajánlott fórumok:
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Van valakinek tapasztalata az Anafranil nevű gyógyszerrel kapcsolatban?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Cetirizin nevű allergia elleni gyógyszerrel kapcsolatban? Hatásossága, mellékhatásai...
- Byetta 5 nevű injekciós gyógyszerrel kapcsolatosan mik a tapasztalatok?