Byetta 5 nevű injekciós gyógyszerrel kapcsolatosan mik a tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én épp az abbahagyás mellett gondolkodom..... (nem vegyok cukorbeteg)a pajzsm.dokim ajánlotta és én elég szarul vagyok amióta használom:hányinger,szédülés, ájulás,fejfájás stb... és mostmár picit depis is vagyok, mert parázok, hogy lehetőleg ne pont az utcán ájuljak el a férjem ma szerzett nekem egy vércukorszint mérőt, hogy legalább azt tudjam miért vagyok szarul.....hátha segít..fogyásról már nem is álmodom nekem 0 kg ment le, de ezen nem is csodálkozom hiszen szúrás után enni kell és én eddig nem nagyon vacsiztam....
lehet, hogy nekem egy melléfogásként írta fel a
dokim vagy nem is tudja mire írta....
Sziasztok!
Én jan.14-én kezdtem és nem vagyok éppen atoppon azóta. Pajzsmirigy csökk.működésem van egy új orvosnál voltam és Ő írta fel egy új pajzsm.gyógyszerrel együtt. 1 hét különbséggel kezdtem el használni a gyógyszereket, hogy tudjam melyiktől vagyok jól vagy rosszul......
Gondolom a Byettát ki kell tapasztalni én egyenlőre a szúrás után émelygést és szédülést érzek időnként a szívem is ki akar ugrani ki tudja mitől?
Csiguszka Te mire kaptad?
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Van valakinek tapasztalata az Anafranil nevű gyógyszerrel kapcsolatban?
- Endometriózis kezelése: gyógyszeres, vagy injekciós kúra?Melyik jár kevesebb mellékhatással?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?