Van köztetek olyan akinek tartósbeteg gyermeke van és több éve kapja az emelt csp-ot? (tudásbázis)
Az én lányom a parlagfű szezonkor van nagyon rosszul, olyankor rengeteg zsepit használ el, folyamatos fújja az orrát, be van dugulva neki, a szeme gyulladt.
De fulladni nem fulladt még.
Igen, de most az utolsó vizsgálatnál, jobb eredménye volt, így egy új doktornő, mert a miénk babát vár és nem dolgozik már várandóssága alatt, így át kerültünk egy másik doktornőhöz, Ő mondta, hogy jó az eredménye, köv. kontroll vizsgálaton csinál egy terheléses vizsgálatot és ha jó eredmény lesz, akkor el is lehet hagyni a gyógyszert...ami azzal is jár, hogy akkor a magasabb összegű családi pótlék sem fog már járni.
Amúgy Ti kapjátok a magasabb családit? Mert a lányom csak allergiás, vele fél évente kell menni kontroll vizsgálatra és Ő nem kap semmi támogatást.
Az én fiam 16 éves, 2 éves kora óta folyamatosan 3 havonta járunk Törökbálintra.
Most már sokat javult, mondhatnám úgy is, hogy tünetmentes.
DE pici korában sokat köhögött, gyakran volt beteg.
Szia!
Az én fiam asztmás, neki csinálnak légzésfunkciót, esetleg allergia tesztet, megvizsgálják mint ahogy három havonta mindig.
Most lesz majd neki terhelésés vizsgálata is.
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti divat?
- Van köztetek olyan, aki úgy esett teherbe és szülte meg gyermekét, hogy akkor éppen nem álltak a párjával jól anyagilag? Megbánta?
- Van olyan anyuka köztetek akinek 2, 5 évesen ment az oviba a gyermeke, illetve aki teljes elválásnak élte ezt meg?
- Van olyan anyuka köztetek akinek óvodás gyermeke pánikbeteg?
- Van köztetek, aki albérletben egyedül neveli a gyermekét/gyermekeit?
- Van köztetek olyan, aki Miskolc és vonzáskörzetében egyedül neveli gyermekét albérletben?