Van köztetek olyan aki nem reagált a Closti-ra de Closti+Merional eredményhez vezetett?Mennyi tüsző érett ettől a kombinációtól? (tudásbázis)
Nekem a műtét után azt mondták, hogy simán kell megpróbálni, utána stimuval és mivel megvan bőven a 3 igazolt stimus hónapom akkor utána már inszem.
Csabá csináltál az inszemet is? Én is a környéken lakom. Gyulán. De csabai vagyok és csabára járok dokihoz is.
Én most vagyok a ciklusom elején, szóval ha ez nem sikerül akkor köv.ben megműtenek. Ami azt jelenti, hogy március elején megműt a 10. napon,akkor meg kell várni a vérzést, és utána amikor megjön akkor hajrá????
ha igy van akkor az jó, mert elvileg nekem azt mondta a doki hogy ha igy nem sikerül akkor azzal bizti fog. És akkor nem is kell sokat várni.
De fél évig próbálkoztunk műtét után de sajnos nem sikerült spontán:(
Megjön, aztán a 10. nap körül megműtenek, akkor ebben a ciklusban ugye nem lehet próbálkozni csak a következő hónaptól.
Szerintem a műtét után jobb várni pár hónapot a stimulálással, vagyis az orvosom szerint.
Engem műtét előtt stimuláltak pár cikluson keresztül, nem sikerült és ezért kellett a műtét. Mivel endometriózisom volt így sajnos az inszemmel sem lehetett túl sokat várni mert az endometriózis egy visszatérő betegség.
Vidéken műtöttek. Bcsabán
ÉN is kaptam a closty mellett, de nem merionalt, hanem fostimont, de ugyanaz, csak más a neve.
mind a hatszor sikerült peteérést "csinálni" :-)
Utsó 3 inszem volt.
Nyugi, tuti sikerülni fog ez a hónap!! :-)
Műtét után spontán nem is próbálkoztatok? Vagy nem sikerült gondolom azért volt az inszem.
Műtét után hogyan zajlik a dolog? Megműtenek megjön és akkor lehet próbálkozni? vagy csak köv hónapban?
Akkor is stimulálnak?
Hol műtöttek?
3,5 évig kb
igen voltam, hát műtét után fél évvel volt az inszem, akkor sikerült egyből
Azt nem lehet tudni sajnos, van ilyen, hogy minden stimmel de mégsem sikerül.
Arra gyanakszunk, hogy Én kinyírtam a spermákat mert inszemmel egyből sikerült.
Miért kellett a több kör? Mármint az első 4 -ből miért nem lett baba?
És a 6-ból?
Én ezt a kombinációt kaptam, első körbe volt 4 érett tüszőm, aztán úgy 6 aztán úgy 8 és mire az inszeminációhoz értünk már kb 9 érett és pár apróbb.
És az inszeminációnk sikerült és itt fekszik a 6 hetes kisfiam.
Sok sikert, ha kérdésed van írj nyugodtan. Átestünk pár dolgon sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Ételek kombinációi, amit te fedeztél fel, hogy jó együtt enni
- Lefogytam kcal számolás és Update kombinációjával! Beszélgessünk a súlytartásról!
- Az L-karnitin és koffein kombinációjából készült pezsgőtabletta pontosan mire jó?
- Szerintetek a ruha vagy a nadrág kombinációval nézek ki jobban?
- Hogy hívják azt az ékszert, ami bőrszíj és arany vagy ezüst kombinációja?
- Melyik alkalmazást tudnám használni Huawei P30 Lite és LT716 okosóra kombinációjával?