Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint? (tudásbázis kérdés)
Tőle nem veszem zokon.
Ő egyszerűen ilyen.
Csodabogár
:))
:)))
Félreértettem a hsz-edet akkor! :))
Itt van már ő, van régóta tippem, mert régebben több néven is regelt...
Nem vagy kaméleon! Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én hiába jönnék vissza más névvel, ugyanazok a témák érdekelnének, ugyanolyan stílusúak lennének a hozzászólásaim, számomra értelmetlen lenne egy ilyen trükk. Alfahímnek sem igazán értem, mi ezzel a célja, hiszen azzal hogy nem értettünk vele egyet, nem ezt jelenti, hogy a torkának estünk.
Először nem is értettem a kommentedet, de aztán sejtettem, miről lehet szó, rákattintottam, és bizony köd előtte...
Hogyhogy minek?!
Én ha kell, manapság is hajlandó vagyok változni és változtatni.
30 fölött már többször is megtettem :)
Mostanában is muszáj lesz...
Akkor én kaméleon vagyok? :)
Tényleg eltűnt. Látjátok, látjátok, milyen baj lehet belőle, ha valaki ennyire vitamin-hiányosan él!
Amúgy ez gyakori errefelé? Talán nekem is ideje új lappal indulni! De minek?
" Elváltoztathatja-é bőrét a szerecsen, és a párduc az ő foltosságát?"- ugyanilyen emberként jönnék vissza, 30 felett már nehéz változni!
Szerintem meg inkább saját maga elől menekül! :)
Mi nem bántjuk, szeretjük a fiúkat!!!
Megnézem, csodák, csodája, ő sincs itt :D
Már azért van tippem... :D
Már biztosan itt van valahol! :D
Nem értem, miért kell állandóan alakot váltania.
Adrenalinfüggőt nem néztem még meg...
Az NGC-t is szoktam nézni és ezentúl is megveszem ezeket a számodra teljesen felesleges akármiket.
A Discovery-t szeretem jobban.
Csak hiszed hogy olcsón vásárolsz. Drágán vásárolsz és feleslegesen. MLM-ben többnyire felesleges dolgokat árulnak.
A Discovery helyett ajánlom inkább az NGC-t!
Remélem beválik!
Az én ismereteim szerint, érdemesebb inkább olyan készítményt használni, amiben béta karotin van "A" vitamin helyett. Ez mindig szükség szerint alakul át "A" vitaminná.
Ennek használata biztonságosabb.
Végül ezt vettem helyette:
:)
Tégy legjobb belátásod szerint!
Te sem fiatalodsz, gondolom.
Bár ki tudja?
Amúgy meg örülj neki.
Nem mindenki él csendes, nyugis helyen.
Pfújjj, ez az MLM. Üzlet!
És én így még olcsóbban is vásárolok.:)
Miért adjak ért többet, ha kevesebbet is lehet?
Te egy nagyon szűk látókörű ember vagy, még akkor is ha Szabadgondolkodó is te vagy...
Nézzed néha a Discovery Science-t!
MLM...ez a lényege az egésznek.
Gyógyszert sem kell nyakra főre szedni, csak indokolt esetben. De gyógyszert nem is árulnak MLM rendszerben.
Szerintem az orvosok nem csak feladták.
Amikor az országba kerültek egy cég multivitaminjai, sok orvos kezdte el használni és ajánlani.
A mozgást és a helyes étrendet nem lehet bogyókkal kiváltani, de gyógyszerekkel sem.
Viszont, ha valakinek mondjuk magnézium hiánya van, azt csak magnéziummal lehet pótolni.
Régen mindenféle frontra érzékeny voltam. Semmi nem mulasztotta el a fejfájásomat. Néhány hónapi lecitin szedése megszüntette - akkoriban még nem változtattam meg az életmódomat. Nem volt még szokás ezzel foglalkozni.
Na és én már 55+ vagyok.
Semmilyen gyógyszerre nincs szükségem.
Mindenki a saját egészsége kovácsa.
Én ezt az utat választottam és bevált.
Az ember üzemanyaga az ásványi anyagok, vitaminok, enzimek. + Helyes étrend, amit nem mindig szoktam tökéletesen kivitelezni.
Ha neked nem tetszik, ne használj ilyeneket és kész.
Nekem tetszik, hogy sok orvos használja az étrendkiegészítőket.- amennyiben nem erőszakosan teszi - Nem tőlük veszem, beléptem az mlm-be, hogy én is olcsóbban vásárolhassak.Viszont elfogadom a jó tanácsaikat. Természetesen azt is megmondják, mikor érdemes a gyógyszereket igénybe venni. Nem muszáj idáig eljutni.
Amúgy meg ha a te hozzáértőidre hallgattam volna, akkor már mozdulni sem tudnék és gyógyszer mérgezést kaptam volna. Ehhez semmi kedvem
"Valódi orvosok nem foglalkoznak ilyesmivel hogy "étrendkiegészítők", hacsak nem másodállásban kereskednek vele."
Itt arról lesz,lehet inkább szó szerintem,hogy feladták a küzdelmet étrend tekintetében.Mert az sem igaz,hogy nem lehet biztosítani.Lehet,de nem a magyar pénzkeretek között.Sokan nem adnak ki olyanra,ami szükséges lenne,így olcsóbb és egyszerűbb lesz.A többi aggodalmamnak itt nem adnék helyet.
"Honnan tudod, hogy a vitaminoktól kaptad vissza az egészségedet, és nem csupán a mozgástól, étrendváltoztatástól?"
Ezek hatékony eszközök sok említett betegséggel szemben önmagukban is.Csak "senki"(tisztelet a kivételeknek) nem csinálja.Félek itt megint arról van szó,hogy bogyókkal váltsuk ki ezt.Most megmondom,nem lesz elégséges.Mert ez eddig sem működött.
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- 40-en túliak szedtek-e valamilyen csonterősítő tablettát?
- Helex SR 0, 5 mg (nyugtató) és Anafranil 10 mg (antidepresszáns) rendszeres szedése mellett alkalmanként lehet alkoholt fogyasztani?
- A fogyókúra kezdetén érdemes valamilyen étvágycsökkentő tablettát szedni?
- Szív-érrendszeri betegségben szenvedők akik már régóta szedik az omega3-at, halolaj kapszulákat, mik a tapasztalatok?Van valamilyen változás
- Fogászati implantátum után kell valamilyen gyógyszert szedni?