Van itt olyan eü-s, akinek tudnék írni és válaszolna néhány kérdésemre? (Vérnyomás, szív-érrendszer) (beszélgetés)
Igen, én is rácsodálkozok:DDD
Napi 4-5 kávé, de ebből csak 1 igazi, a többi mentes:D
Húú, napi 4-5 kávé? Elég durván hangzik! Én egyszer ittam meg 3 kávét, és akkor azt hittem, a szívem kiugrik a helyéről. Soha többet!
Ja, és igen, én is vérnyomáscsökkentőn élek, bár most lecsökkentettem napi félre, pedig én sem vagyok túlsúlyos. De szerintem eddig is a stressztől ment fel.
Magas vagy ingadozó vérnyomással, esetleg szív problémával mindenképp orvos!
Gondolom nem akarsz kezeletlenség miatt kapni egy agyvérzést vagy infarktust...
Nekem ingadozik a vérnyomásom, mint kiderült ez rosszabb, mint a magas vérnyomás. Nekem az eslő gyógyszerek nem váltak be. 2 félét írtak fel, az egyiktől gyomor problémáim voltak, így lecserélték és most csak egy gyógyszert kell szednem, ami télen jó volt, mert nem fájt annyit a fejem. Most, hogy jó idő van nem kell annyi gyógyszert szednem, már szinte hetek óta csak hetente egyszer veszek be gyógyszert, mert a meleg miatt nem emelkedik annyira. Ha túlsúlyos vagy, akkor jó lenne egy kicsit fogyni, illetve mozogni is kell, mert ez jótékony hatásal van a vérnyomásra, bár sokszor azt mondo, hogy ez butaság, hiszen én nem vagyk túlsúlyos és mozgok is, nem eszek fűszeresen és mégis ingadozik a vérnyomásom. Azt figyeltem meg, hogy a frontosabb időszakokban jobban, azaz ősszel és tavasszal.
Kávé: szeretek kávézni, így naponta 4-5 kávét megiszok (kapucsínót), kb. 2 hónapja csak reggel iszok rendes kávét, a többi koffein mentes, így nem megy fel a vérnyomásom:D
Nagyon sok embernek vanna kilyen jellegű problémái.
Sokan nagyon jól kezelik saját maguknál ezeket a panaszokat.
Biztos vagyok benne, hogy használható válaszokat is kapnál.
Viszont azt nem értem, hogy ha "eü"-s válaszokra vársz, akkor azt miért nem az "eü"-ben teszed fel?
További ajánlott fórumok:
- A rendőrökről pár kérdésemre tudna valaki válaszolni?
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?