Van itt olyan, aki bevállalja, hogy jobban szereti valamelyik gyerekét? (beszélgetés)
Egy 8 éves fiam és egy 5 éves lányom van.
Mind két gyerekemet egy formán IMÁDOM. Amikor meg született a lányom féltem, hogy hogyan fogok két gyereket szeretni. Hogyan fogom a szeretetemet el osztani két felé persze egyenlő részre.
Különböző természetűek, különböző szemilyiséggel, különböző rosszasággal. De Imádom őket egy formán.
Az anyák általában a fiaikat szeretik jobban. Vagy jellemző még, hogy a kisebbet, nemtől függetlenül.
Andi véleményére reagálva, azért szerintem ez gond, mert a kevésbé szeretettben komoly lelki sérülések keletkeznek. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem sok mindent lehet tenni ellene, az érzelmeket nem lehet mérleggel osztani.
Az az igazság,hogy én lány párti vagyok-mindig kislányt szerettem volna.Egy fiam,és egy lányom van.
Nem tudok különbséget tenni-mindkettőt egyformán szeretem,hála az égnek-ennek szívből örülök,mert kicsit féltem,mikor Enikő megszületett.
Ha valóban előfordulna, az nagyon szomorú lenne.
Ez nem lehet kérdés.
Máshogy szeretem őket, de ugyan annyira. Mindkettőre büszke lehetek valamiért:)
Nálunk is azt mondja a család egyik fele, hogy a kicsit, a másik fele , hogy a nagyot szeretem jobban...nem érdekel véleményük.
ha gondolod, akkor bevállalom
1 gyerekem van és az összes közül öt szeretem a legjobban:)
A családom egyik fele váltig állította, hogy a nagyobbik fiamat szeretem jobban, a másik része, hogy a kisebbiket. :)
Én nem tudnék különbséget tenni a gyerekeim között.
Nem vagyok személyesen érintett, de mindig érdekelt a téma.
Ha jobban szereted, miben nyilvánul meg? Miért van ez szerinted?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?