Van esély rá? Mit tegyek? (beszélgetés)
a 72órás után?
nincs vérzés! nálam legalábbis nem volt!
30ezer? van az sztem több is
a 72órás, meg amikor én vettem kb. 3-4ezer Ft körül volt...nem vészes...
vagy 72órás...
nem tesz túl jót, de tényleg jobb, mint egy abortusz!
és sztem szólni is fog,h. egyúttal fogamzásgátló feliratás.
Van 72 órá tabletta is!
Ez még holnap is "ráér" bevenned,ha ma már nem tudsz eseleg el menni a dokihoz!
szia.
az hogy ovulácios napod volt nem mindig jelenit azt hogy teherbe is eshetsz,de mindenképpen várj egy két hetet és csinálj tesztet,de szerintem nem ártana apa jelöltet is felkésziteni hogy mi van ha??!!és hogy vállaljátok e a babát?ha nem akkor és azt javaslom hogy ha ilyen ovulácios napon ujra együtt lesztek biztonság kedvéért vegyél a patikában nem kell receptre iratni HÜVEJ KÚPOT.ennek spermium őlőhatása van és ha a gumi mégis kiszakadna akkor ez is nyujt egy kis plusz védelmet.
Szia!
Ha nem szeretnél babát (gondolom ezért csináltátok óvszerrel), akkor irány a nőgyogyi esemény utáni tablettáért!
Ha pedig szeretnéd, akkor pár nap múlva vegyél egy tesztet...
sziasztok,
19 éves vagyok, tegnap együtt voltam a párommal,természetesen védekeztünk óvszerrel, viszont mikor pozíciót akartunk váltani észrevettem, hogy nincs a helyén a gumi, mint utóbb kiderült bennem maradt. eléggé megijedtem, hiszen éppen ovulációs napon voltam. szerintetek mit tegyek? köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Keressem, ne keressem? Adjak időt, adjak esélyt másnak? Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy két kiscica elfogadja egymást, van rá esély?