Van egy pincsim, akinek kiugrott a szeme. Tegnap volt a varratszedés... Hogyan viselik ezt a kutyák? Aggódom! (beszélgetés)
egyébként meg csak egy kicsit gondolj bele.. egy állatnak ami alig kap levegőt, kiugrik a szeme a torz koponyája miatt leszakad a szaruhártyája és még ki tudja milyen szörnyűségeket kell elviseljen az ember baromsága miatt mert agyontenyésztenek egy ártatlan élőlényt a "kívánatos" forma meg méret miatt... ezen inkább sírok...
ezen gondolkozzatok kicsit mikor ránéztek arra a nyomorult jószágra.. mert nekem ez ugrik be..
bezzeg ha egy ember torz arccal születik azon szörnyülködünk.. egy állaton meg nem mert az így trendi... undorító..
na jó.. be is fejezem...
csodás bókok köszönöm. :)
hogy lehet egyszerűen kihozni az emberekből az állatot.... megint tanultam. :)
örülök hogy nem ismerlek személyesen mert a harsogó röhögésemet még kevésbé viselnéd jól erre a hozzászólásodra reakcióként :)
na pusziii :))))
genetikai selejt? Hogy lehet ilyen írni?
A topikindítótól elnézést,hogy beleszóltam,de kinyílt a bicska.Sajnos a témához nem tudok hozzá szólni.De gyors gyógyulást a kutyusnak :)))
pedig a témához kapcsolódott :P no mindegy. aki nem érti a tréfát az megérdemli a sorsát :)
ezek genetikai selejtek nem kutyák... ez a tapasztalatom velük..
Amíg élt szegény pincsim neki is egyszer kiugrott a szeme, szerencsére nem teljesen, és még nagyobb szerencse hogy nem vakult meg. Arra kell oda figyelni hogy ne vakarja a gyógyulási időben és van egy szemcsepp amit 2 hétig kellett adnom neki, nagyon jó volt. Hamar és szépen rendbe hozta a szemét, mi otthon házilag csináltunk neki gallért mert a dokinknak nem volt épp. Nálunk varratot sem kellett szedni mert feloldódott.
Ahogy embernél úgy állatnál is természetfüggő ki hogy viseli az adott dolgott. Az enyémnek nem tetszett természetesen a gallér de szerintem egyik állatnak sem tetszik, viszont tényleg nagyon jó arra hogy ne vakarja és ne hemperegjen bele a koszba, ezáltal begyulladni sem tud olyan könnyen.
Jobbulást kívánok, és ne aggódj, az állatok gyorsan gyógyulnak :)
További ajánlott fórumok:
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- Hova kell mennem varratszedésre császározás után, ha nem volt fogadott otvosom?
- Ha később megyek varratszedésre, mint az orvos által javasolt időpont, akkor az problémát jelenthet?
- Kan kutyusom ivartalanítva lett, túl vagyunk a varratszedésen, de gennyedzik a műtét helye, büdi is? Vajon miért?!
- Mit lehet tenni, ha a bütyök műtét utáni varratszedést követően elkékülnek a lábujjak?
- Bölcsességfog varratszedés