Nekem Himalája só van otthon, meg sószappan is. Sósabb az íze, így kevesebb kell belőle nekem. A Himalája sóhoz csak kézzel érnek hozzá, semmi gépes finomítás, meg semmi. Tehát akik bio ételeket fogyasztanak, azoknak ez kiváló. Valamint a lúgosító étrendbe is ez passzol egyedül, mert ez a só lúgosít.
En nem tudok tapasztalatbol beszelni, mert volt ugyan tervben, hogy kiprobalom, de aztan rakeresetem a neten, es en azt talaltam, hogy tengeri so is kb olyan jo, mint a himalaja, es azert olcsobb, igy kihagyatam, hasznalom tovabb a jo kis tengeri somat :)
Én személy szerint úgy olvastam hogy 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, és mint ivókúrának nagyon egészséges, meg állitólag fürdősóként használva csaknem megfelel egy 3 napos böjtkúrának...nem tudom ez mennyiben igaz, így kiváncsi volnék a véleményetekre, valaki alkalmazta már ilyen formában?
Ezt latod nemtudom. Azt tudom, illetve azt olvastam, hogy a Himalaja soban 110 fele asvanyi anyag van - allitolag ez a maximum ami soban lehet (vszinu szuksegunk nincs is ra), a tengeriben meg 70-nel kicsit tobb. En a felet sem tudnam felsorolni :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.