Vállalhat-e nyudíjas munkát, ha a nevén van vállalkozás? (tudásbázis)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Timycat)
jan. 28. 08:19
Köszönöm.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 04:33
Az elozo keedesedre tartozik.
Husd ki magad rendesen
3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 20:17
Versenyszférában korbetöltött, vagy nők40es nyugdíjjal is annyit dolgozhatsz amennyit akarsz és annyit kereshetsz amennyit csak tudsz.
A vállalkozásod viszont kiegészítő tevékenységnek minősül már csak a nyugdíj miatt, de a kérdés szempontjából ez nem oszt, nem szoroz.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 27. 20:11
Az mit jelent, hogy a "valakinek a vállalkozása a nevén van"? A vállalkozás neve? Tulajdonos vagy? Vagy munkavállaló a vállalkozásban?
Persze, ez mind ne jelent semmit a kérdésed szempontjából.
Szerintem igen, vállalhat munkát, akár kettőt is, csak azok időben ne haladják meg a heti 40 (normál) óraszámot.
jan. 27. 19:29
Vállalhat-e nyugdíjas munkát ha valakinek a vállalkozása a nevén van? Én úgy gondolom igen, hisz tudjuk hogy sokaknak van több munkahelye is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
További ajánlott fórumok:
- Aki tartós betegség miatt van GYES-en az tényleg vállalhat teljes munkaidőben munkát?
- Igaz az, hogy jövőre a rokkantnyugdíjasok nem vállalhatnak munkát?
- Ha gyesen vagyok és fennáll a munkaviszonyom, akkor is vállalhatok 4 órába munkát?
- Ha valaki közalkalmazottként GYES-en van egy helyről, vállalhat munkát egy másik intézményben, amit ugyanaz az önkormányzat finanszíroz?
- Fizetés nélküli szabadság alatt vállalhatok máshol 8 órában munkát?
- Államilag finanszírozott, nappali tagozatos egyetemista vállalhat részmunkaidős munkát? (nem diákmunka)