Válás utáni újrakezdés (beszélgetés)
Kedves Fórumindító!
Fórumtársaid elláttak jó tanácsaikkal, fogadd meg őket! De ez a Te életed, Neked kell dönteni!
Azt írtad, hogy párod ideje nagy részét a gép mellett töltötte, majd elhagyott egy kétgyermekes nőért, majdnem lett egy közös baba is, majd szétváltak útjaik. Kérésére, békülési szándékának megfelelően, együtt voltatok két hetet, ahol Ő ivott, szomorkodott, mással ismerkedett...
Gondolom, hogy volt egy pár álmatlan éjszakád akkor is amikor elhagyott, és most is.
Ismered az örök zöld slágert, "Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld, mert a legkisebb hibád, megbosszulja önmagát!"
Akkor most miről is beszélünk?!
A válasz a Tiéd!
Sok sikert, és boldogságot!
tudom hogy lüke vagyok
csak ragaszkodom hozzá
de akkor nem érdmes tudom is az eszemmel
csak azért sajnálom is
zóta együtt voltunk júniusban 2 hetet
majd eljöttem, mert ivott és szomorkodott, hogy fura a ahelyezt meg minden
aztán megint összejött a nővel, elmentek nyaralni, majd 4 hét után elvielg megint végleg szakítottak, aztán próbálkozott mással
és most megint megkeresett, mondván, hogy fontos neki a család
most mit tegyek???? vélémyeket várok
Hallgasd meg,akár többször is,de ne hagyd h siettessen a döntéssel.Rágd meg a témát,akár várasd direktbe is,h kiderüljön:mennyire türelmes,mennyire szilárd a szándéka..hogy tud-e még,vagyis újra udvarolni neked..
És alakítsatok ki új szabályokat,ha újra együtt lesztek:neki kevesebb gépezés,neked kevesebb hazamenés a családhoz,helyette közös programok.
7 évig voltunk együtt, de a viták olyan 1 éve tartottak
neki nincsenek szülei, nekem vannak és elég sokszor mentünk is haza
nekem ő volt az első szerelmem
igazából jó ember, nem iszik, nem dohányzik, mos, főz, takarít ha úgy van
viszont sokat gépezett az elmúlt 1 évben
Jah, értem. Bocs.
Mindenesetre érdekes.
Az igen.
Ennyire ragaszkodik a gyerekhez?
még nem, 1 éve...
elvileg holnapra van megbeszélve
a gyerek közös
igazából vaciláltam, hogy meghallgassam-e
de úgy döntöttem találkozom vele, meghallgatom mi történt és miért lenne jobb?
Nehéz ügy.
Nem hallgatnék senkire.
Másfél éve elköltöztem, mert férjem összejött egy nővel, akinek van 14 és 8 éves fia
Majd júniusban összejött a baba, majd össze is házasodtak, aztána csaj elvetélt. Majd fél évig éltek szépen, aztán most szétmentek.
Férjem újrakezdené, nem tudom, mit tegyek...
Van egy 4 és fél éves gyermekem.
Szívem szerint az igen felé hajlanék, de sok bennem a kétely is..
Ti mit tennétek?