Válás után hogyan tudok új iratokat készíttetni? (tudásbázis)
Hát nem tudom....
Azért, mert nem találkoztál még olyanokkal, akik nem ezt teszik, még léteznek;)
34 éve vagyunk házasok, de sosem szoktuk a 34 év sérelmét egymás fejéhez vágni. Ha vita van, akkor azt ott, akkori problémákkal fűszerezzük meg és nem ásunk elő több évtizedes baromságokat. Sosem fenyegetjük egymást, pl. válással, stb.
Mi a múltban történt nézeteltéréseinken túl lépünk, nem hánytorgatjuk fel egymásnak. Dühében az ember, annyi hülyeséget tud mondani, felesleges a régiekkel megszínezni;)
Sztem mind1 minek hívjuk okmanyiroda vagy kormanyablak, egykutya. Nekem moszkva tér lesz örökre a szell kalman is 🤷♀️
Mindenesetre ha még 1x elmegy az eszed és férjhez mész, tartsd meg a neved és megúszol egy csomó felesleges ügyintézést 🤣🤭😅
Igen!
Én idén csináltattam mindent és egy helyen minden meg volt.
Az adókártyát postázták, de az összes többit azonnal megkaptam.
Anyakönyvvezető, majd okmányiroda, ahol mindent meg tudsz csinálni, azaz személyit, lakcímkártyát, TAJ és adókártyát is.
Ezek mind ingyenesek lesznek!
Nemrég váltam el.
Szeretném elhagyni a férjem nevét, ehhez mit kell tennem?
Új iratokat kell készíttetnem (a személyim le is járt). Ehhez ugye meg kell várnom, míg postán kiküldik a végzést? Ezzel a papírral hova menjek, egyenesen az okmányirodába, vagy először egy anyakönyvvezetőhöz, hogy levegye a nevem?
Valamint a TB kártyát és az adókártyát is az okmányirodában csinálják meg?
További ajánlott fórumok:
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.
- Nem tudok választani két férfi közül?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Mire számítsak első tetoválás és piercing készíttetésénél?
- Hadiözvegy és árva ellátáshoz régi iratokat hol tudok pótolni?
- Hol tudok egyedi fényképes bögrét készíttetni?