Mire számítsak első tetoválás és piercing készíttetésénél? (tudásbázis)
Ha jól van,akkor én is megnyugodtam!:)
Király leszek?Inkább királynő! :)
Ja,jóvanakkor:)
Király lesz,csak a kípet el ne felejtsd!
:)
Nincs mögötte igazán semmi különös. Megváltozott az életem már jó egy éve, és most jutottam el oda,hogy én is változzak vele együtt. Legalábbis külsőre...Belül azért maradok ugyanaz a rózsaszín Barbie-baba. :)
Nem vagy túl kíváncsi! :)
Yeeee:)
Mi ez a nagy átváltozó progi?
Ha,nem vagyok túl kíváncsi:)
Jah,de az első alkalom előtt mindig izgul az ember lánya...
Karácsony előtt. Akkor a hajam is átalakíttatom,fonott szőke leszek.:)Afro...
Lesz meglepetés a családnak!:)
Oké! :)
Azért annyira nem gáz:)
Mikor mész?
Majd fotót,plíz!
Hát neharagudj,de ez most nem esett jól.
Nem szokásom hazudni!
Köszönöm szépen.
Tudod,csak nem szeretnék úgy odamenni,hogy semmit nem tudok...ne nézzenek már buta szőkének.Bár mindenképp annak fognak...
ÓÓ,Grenelle,kicsit fájni fog:/
Nekem a bokámon van,és amikor csinálták,(20éve) lilára szorítottam a barátnőm kezét.
Utána nem gáz.
Amíg sebes,addig nincs szolika.
Piercing:Az ormányomban van/volt,ezzel semmi probléma nem volt,nem fájt,nem gyulladt be.
Sok sikert!
Értem, szóval erre is készüljek fel.
Én is haza szeretnék vezetni a szalonból, ezek szerint az menni fog.Csak majd utána...Két-három nap?Az bírható.
Köszönöm, hogy elmondtad.
Nekem bedagadt a lábfejem, olyan 2-3 napig elég érdekesen mentem. A hazaút az könnyű volt, bár nem tudom te hogy tervezed, én hazavezettem, inkább pár óra múlva, meg másnap volt vacak.
Fájni akkor fájt, amikor csinálták.
Akkor erre fel fogok készülni. És meddig fog fájni? A művelet alatt biztosan...és utána? Egy-két-három nap?
Utána meddig kell kerülni a szolit?Víz meddig nem érheti?És milyen cipőt vegyek?Gondolom, nem lesz könnyű a hazaút...
Lábfejed kibacottul fog fájni. Ott fáj jobban, ahol csontos. Nekem lábszár, kar, hát, semmi nem fájt, vállnál majdnem bealudtam, de a lábfejnél bizony homályos volt a tekintetem.
Mennyivel előtte szolizhatsz? Bármennyivel. Utána nem szabad.
Piercingről nem tudok nyilatkozni.
Hát szépen magamra lettem hagyva...nem akar segíteni senki?:(
Pedig úgy sokkal könnyebb lenne...én meg sokkal nyugodtabb...
Sziasztok!
Tetoválást és piercinget szeretnék csináltatni,és szeretném tudni,mire számítsak...ne csak a szalonban szembesüljek vele,mi a nagy helyzet,nem akarok csak nézni, mint Rozi a moziban.
A tetoválás a bal lábfejemre fog kerülni,egy indázó minta lesz.Milyen lesz ez az egész? Fájdalmas lesz?
Mennyivel előtte mehetek szoliba?Azt tudom, hogy ha elkészül a mű, nem érheti víz és napfény (mondjuk télen a lábamon napfény nem is nagyon fogja),de meddig?Be is kell kötni? Mivel a lábamon lesz,milyen cipőben menjek?Gondolom ne csizmában vagy tűsarkúban...És utána mikor mehetek szoliba?
A piercing a köldökömbe fog kerülni,de arról még ennyit se tudok...milyen lesz?Fájdalmas?Begyullad a helye? Kellemetlen lesz?
Hát ezekre lennék kíváncsi, remélem, akad itt,aki tud és akar segíteni egy butácska szőke plázacicának...
További ajánlott fórumok:
- Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Miskolcon hol érdemes kozmetikai tetoválást készíttetni?