Valakinek van esetleg infója tapéta poszterekről? (tudásbázis)
7. bnedora
2011. júl. 21. 18:54
Én is szeretnék tapéta posztert rendelni, de nem tudom, mennyire megbízhatóak az ilyen áruk, mivel látatlanban vásároljuk. Van valakinek tapasztalata már ilyen vásárlásban?
6. de4b589afa (válaszként erre: 5. - Reload)
2011. jún. 12. 21:56
Természetesen felhívom őket kedden, csak nem férek a bőrömbe, úgy megörültem hirtelen:-)
5. reload
2011. jún. 12. 20:22
Szerintem is az egész kerül annyiba, csak gondolom azért van 8 darabból, mert egybe túl nagy lenne. Az ár feltüntetésénél tényleg nem egyértelmű, de ha van elérhetőségük, szerintem hívd fel őket a rendelés előtt, nehogy félreértés legyen...
4. de4b589afa (válaszként erre: 3. - Rityi54)
2011. jún. 12. 20:15
Pont ezért nem értettem, hogy 8 panelből áll egy kép, a rendelésnél panelenként kéri a darabszámot. Ha az egész kép kerül annyiba, akkor nagyon megéri, és jó áron van, de ha panelenként, akkor kissé sok:-S
3. rityi54
2011. jún. 12. 19:51
Vannak olyan poszterek amik egy darabból állnak , de olyan is ami adott esetben 8-ból. Nos itt ha a méretét megtekinted láthatod hogy a nyolc darab adja ki azt képet , akkor az egész kerül anyiba.
2. de4b589afa
2011. jún. 12. 19:26
Sziasztok! Valakinek van esetleg infója tapéta poszterekről (vagy ki hogyan hívja)?
Neten találtam, de nem tudom, hogy az egész kép kerül ennyiben, vagy csak egy darab ill. panel (8 részes).
Ismeri valaki?
1. de4b589afa
2011. jún. 12. 19:24
Tapéta poszterekről......
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Ismersz valakit Erdélyben vagy esetleg Romániában?