Valaki van, aki rehabilitációs .járadékot kap és volt mostanában felülvizsgálaton? Tapasztalatok? (beszélgetés)
5. db78bacc4f
2011. nov. 22. 11:46
Itt egy kis írás ezzel kapcsolatban: [link]
4. melindike (válaszként erre: 2. - Db78bacc4f)
2011. nov. 21. 10:38
Az attól függ, hogy előző felülvizsgálat határozatában, milyen dátumot jelöltek meg a következő felülvizsgálatra.
3. melindike
2011. nov. 21. 10:37
Szerintem, a kategóriától függetlenül, mindenhol az a cél, hogy minél több embertől elvegyék a juttatást! Én szoc. járadékos vagyok, október elején voltam felülvizsgálaton, Tatabányán. Az összes orvos nagyon lekezelő volt, minden áron azt próbálták meg kiszedni az emberből, hogy nem is beteg. (De pl. azt hallottam, hogy Székesfehérváron meg nagyon normálisan foglalkoztak az emberekkel.) Határozatot még nem kaptam, ma felhívtam a nyugdíjbiztosítót, és legnagyobb meglepetésemre, a "kedves" doktornő, aki "vizsgált", ugyanannyi %-ot adott, mint, amennyit 3 éve is kaptam.
Akiket meghagyták ugyanabban a kategóriában és rehabosok vagy szoc. járadékosok voltak, azoktól azt hallom, hogy nekik is 1 év múlva esedékes a következő felülvizsgálat.
2. db78bacc4f
2011. nov. 21. 07:28
Milyen kategóriájú a besorolásod? Mindenkinek mennie kell?
1. Buksi13
2011. nov. 20. 16:38
most kell mennem három év után felülvizsgálatra. Kiváncsi lennék, más rehabosok mit tapasztaltak? Milyen döntések születtek.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Komplex felülvizsgálat, és/vagy rehabilitációs kártya
- Volt mostanában valaki OOSZI felülvizsgálaton?
- Ki volt mostanában felűlvizsgálaton a Veszprémi ORSZI-nál?