Valaki tud olyan fogamzásgátló tablettát, ami recept nélküli? (tudásbázis)
közben ráébredtem, hogy a neved mögött a 93 valószínűleg nem a korod.. :D
Ha kapcsolatban vagy, elképzelhető, hogy érdemes lenne megkérdezned egy nőgyógyász véleményét is, és tőle tanácsot kérni.. nem biztos, hogy a hoxán minden esetben szakképzett segítséget kapsz...
nem tudtál segíteni az érintett személynek ezzel a válasszal????????????????
dehogynem!!!!!!!!!!!!!
Atyaég!
és nehogy beszedj valamit, amit valamelyik "okos" barátnőd odaad az övéből!!
komoly, felelősségteljes döntés a szex is, és a tablettaszedés is. Orvosi vizsgálatnak kell megelőznie és nem csak azért, hogy a nőgyógyász lásson aznap egy csinos p....t is! Hanem azért, hogy több szempontot figyelembe véve azt írja fel Neked, ami a legjobb.
A csudába!
Miket nem hoz ez a 21.sz.!!!
Na most ettől kész lettem! :DDD
a fog.gátlók a központi idegrendszerre hatnak, komoly hormongyógyszerek, komoly mellékhatásokkal és kritériumokkal, kinek melyiket lehet kiírni és kinek nem javallott.
nem kamillatea!
nincs ilyen.
ja de. amit már vagy ezerszer említettek. C vitamin a combod közé és szorítsd össze az adott helyzetben. voilá :)
viccet félretéve ezzel nem szabad játszani. csak orvos írhatja fel!! hormon gyógyszer. balul is elsülhet ha nem jót "szerzel" kéz alól vagy bármi..
További ajánlott fórumok:
- Tudtok mondani olyan fogamzásgátló tablettát ami nem 8 ezer forintba kerül és nem hizok tőle?
- Ki milyen fogamzásgátló tablettát szed, ami jó is?
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- Elfelejtettem bevenni 4 napi fogamzásgátló tablettát...
- Lehet patikában fogamzásgátló tablettát recept nélkül kapni? Ti milyet használtok?