Valaki segítene összeolvasni a cigánykártya jóslás lapjait? (tudásbázis)
Szia Nono,
Az ellenség lapja egyfajta akadályozó lap is. Én elgondolkodnék, hogy az árnyékszemélyiséged az akadály, vagy tovább elemezve van-e csaja a srácnak, akit ismersz? :):) :) ... Én személy szerint nem ajánlom a 3 lapos húzásokat, mert félrevezethet könnyen. Húzzatok bátran több lapot, a negatív lapok sokszor figyelem felhívások is egyben, hogy mire kell figyelj.
Szia,
Miért nem inkább azt kérdezed, hogy milyen energiák vannak jelenleg köztetek, utána pedig azt, hogy mit tegyél annak érdekében, hogy összejöjjetek? :)
Ez alapján eléggé eldöntendő, hogy mi lesz, rajtad is múlik, a szerencse lapja egy biztosíték. A halál lehet biztosító kártya is, mivel elől van, így nem mondanám lezárásnak. :) Hajrá! Három éve történt, remélem sikerült.
Szia Bryan,
Ezek a lapok mutatják, hogy lehet egy harmadik is a történetben (féltékenység, váratlan öröm). Én a helyedben tisztáznám a félreértést a bizonyos hölggyel kapcsolatban. Mivel a szerelemre a kevés pénz amolyan kis energiát mutat, mintha félne elköteleződni.
Szia Lili,
Ilyen esetekben érdemes több lapot húzni és bővebben elemezni a jelenlegi helyzetet. Ez a három lap így egy biztosíték, hogy érez irántad valamit, azonban meg kell nézni, hogy alakulnak a dolgok tovább. :)
Aki hitetlenkedik, azzal közlöm, hogy ezek elemzések, a jövő belőlünk indul el, mi alakítjuk az életünket. :D A jövő képlékeny, azonban nem árt tudni, hogy hol lapulnak a lehetőségek. ;)
Sziasztok,
Alább az elemzésem, bár a konkrét kérdés nem lett leírva, ilyenkor muszáj azt is (pl hogy alakul a szerelmi életem, mi történt a volt kapcsolatomban stb). Az alábbi elemzést soronként végeztem úgy, hogy az összes lapot összeolvastam az alakulásról és zárójelben vannak a plusz lapok. Remélem a kérdező azóta már megtalálta a boldogságát! Az elemzésem minden belső kritika nélkül lett megírva. 😊
első sor: lelkész-vágy-ház-levél (váratlan öröm) -örvendezes-szerelmes nö-házasság
értelmezése: nyilvánvalóan a kapcsolatáról, szerelmi életéről kérdezett a kérdező. Feltehetően egy jó kapcsolatra vágyik, illetve a jelenlegi kapcsolatát szeretné javítani (vágy kártya és a lelkész kártya egy belső vágyakozást jelent, a levél pedig a titok, nemcsak a kommunikáció lapja. Ez alapján úgy érzem, hogy ez egy belső, a másik fél felé ki nem mondott ábrándozás, vágyakozás)
Második sor: állandóság-ellenség-szerencsétlenseg-veszteség-üzenet-gondolat (tolvaj özvegy férfi)-huseg (hamisság, látogatás)
értelmezése: az első sort azért is írtam vágyakozásnak, mert továbbhaladva itt más sajnos látszik az akadály, a kapcsolat elvesztése, ami egy karmikus dolog lehetett és kisebb sorsforduló, megkockáztatom, hogy hirtelen is történhetett a szakítás (üzenet kártya). A gondolat és hűség kártya a belső ragaszkodást fejezi ki a kapcsolat iránt, a kérdező folyamatosan rágódik, hogy miért ment tönkre a kapcsolata, elemez, és ebben a helyzetben is van ragadva. Emellett a plusz lapok megmagyarázzák, hogy vannak vakfoltok (tolvaj) az ex miatt (özvegy férfi), valamint valamiféle csalást is érzek a dolgok háttere mögött, de itt a volt kapcsolatot kéne inkább elemezni külön.
A hűség kártyára húzott plusz lapok (hamisság, látogatás) is bizonyítja, hogy egyrészt akár megcsalás is lehetett a dolgok hátterében, illetve sajnos nincs értelme várakozni arra, hogy a volt partner visszatérjen, mert csak egy felszínes, nem tiszta erkölcsű viszálykodás lenne belőle…
Harmadik sor: bosszúság-remény-özvegyasszony-bíró-gyermek-ajándék-utazás
értelmezése: ahogy haladunk tovább látszik, hogy a kérdező bele is fáradt a reménykedésbe, ez kisebb fajta (nem súlyos mértékű) belső feszültséget is okoz. Ne feledjük, hogy a Remény kártyán visszatekint a nő és ez is egyfajta vágyakozást jelent, elvágyódást, ilyen lapok között a múltba való visszavágyódást is jelenti (a volt partnertől nehezen szakad el). Azonban az ész is dolgozik (Bíró kártya – mérlegelés, döntés, nem érzelmi alapú) és a Gyermek, ajándék utazás kártyák alapján szeretne új kapcsolatot az életében, új lehetőségeket. A lapok pozitív jelentése alapján ez érkezhet is a kérdező felé.
Negyedik sor: katonatiszt-szomorúság-szerelem (szerető, szerencse)-kevés pénz-féltékenyseg-halál-pénz
értelmezése: elképzelhetően kalandokban lehet része, de egyelőre kevés az energia. Én megkockáztatnám azt a kijelentést, hogy a múltbeli dolgok miatt fél új kapcsolatba kezdeni (kevés pénz – féltékenység – halál – pénz). Emellett a munka, karrier területen is kéne aktívan tevékenykednie a kérdezőnek – tanácsolom. Elképzelhető, hogy kisebb rendűnek tartja magát az anyagi körülményei miatt. Az új pasival vigyázzon.
Ne máá!
😣😥😶
Én, az agy???
Jézus, irgalmazz! 😮😊
Azaz!
A pénzre megyek! ;D
Nehogy megmondd! Utána kell mondani, hogy "egyébként én ezt előre megjósoltam", és libegtetni egy kézzel írt cetlit a számokkal.
Mer' profik vagyunk.
Lehetek az első kuncsaft?
(Csak jót akarok hallani! Köszi :D)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi cigánykártya lapok értelezésében: szerencse-halál-szerelem. Az volt a kérdésem, hogy egy bizonyos illető mit érez irántam.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Ki tud jósolni, kártyát összeolvasni?
- Jóslás cigánykártyával, tarottal, ingával
- Segítene valaki a cigánykártya kivetésének értelmezésében?
- Jóslás cigánykártyából
- Sziasztok! Tudja valaki, hogy hol lehet Tatabányán illetve környékén jósláshoz cigánykártyát venni(nem netről rendelni)?