Ki tud jósolni, kártyát összeolvasni? (beszélgetés)
Most akadtam rá erre a fórumra és engem is nagyon érdekelne Ageeca jóslása!
Mi a teendő, ha én is szeretnék jóslást kérni?
Köszönöm előre is
Nyugalom csajok mindenkinek megcsinálom, csak ne siettessetek! Attól hogy nem 5 perc alatt vetek ki valakinek még nem kell agresszív levelet küldeni! Nagyon remélem hogy magára ismer a kedves hölgy! Tartozzak én hálával hogy kivethetem a sorsát? Szerintem inkább fordítva kellene lennie, és nem utasítania hogy de már azonnal akkor is mert fontos.. Másnak is ugyanolyan fontos!
Aki elsőnek írt levelet, vele kezdem, és sorba mennek majd a levelek, de mint említettem kezdő vagyok, és nem biztos hogy 100 %ban jót mondok.
Köszi, és igyekszem. Minden nap másnak.
Képet elég ha ide feltölt az illető.
Szia Ageeca! :)
Én is szeretnék majd kérni ha sorra kerülök :)Írj majd kérlek hogy hova küldhetem a képet és hogy mi kell még ezen kívül.
Előre is köszönöm és legyen szép a napod! :)
Örülök hogy szapulod a társaságot!
Magának az ember nem tud kártyát vetni! Megpróbálhatja de a saját érzelmei befolyásolják a kártya jelentésében...
És nem halál biztosat vetek ki, csupán egy útmutatást, egy jelenlegi állapotot, mivel a sorsod te irányítod. Nem lehet cigánykártya szerint élni... Mindig az adott pillanatra van a kivetés, és nem 15--20 évre vetjük ki, hanem egy sokkal korábbi időre... lehet 1 hét, 2 hónap, de sosem évekre! Pont ezért mert az ember mindig változik, az érzései is változnak ahogy személyiségünk is formálódik, változik.... Alkalmazkodunk bizonyos helyzetekhez úgy a kártyával is másat lehet kivetni. Ezért nem ajánlják a folyamatos kivetést, mert felesleges....
Soha nem lesz halálbiztos. Soha!!! Mert a kártya egy útmutatást ad, DE szerencsére létezik a szabad akarat, tehát a bajt el lehet kerülni és a jót erősíteni. A kártyával nem jósolunk, hanem JÓ SORT MUTATUNK!
A kártya egy csodálatos dolog, sok-sok fajta létezik. Sok mindenre választ ad, megerősít. Legjobban a múltat és a jelent tudja igazán jól megmutatni és a LEHETSÉGES!! jövőt.
Sok embernek azért "jön be" szinte minden abból, amit mondanak neki egy-egy kártyavetés alkalmával, mert utána már a gondolatai aköré csoportosulnak, amit ott hallott.
Lazán kell mindent felfogni, megfogadni a kártya tanácsát, segítségével elkerülni a rosszat, de nem szabad ezer %-san, vakon hinni benne!
Nem. Én nekem nem születési dátum kell, csak egy kép, amin látom azt a személyt, akinek vetek. De csak ő legyen rajta! Bízom benne hogy segíteni tudok! Nem vagyok perfekt, de talán egy kis útmutatást tudok nyújtani.
Szép estét!
Én szívesen venném.és nagyon megköszönném.Kell valami adat vagy valami hozzá?
gondolok itt születési dátum
Köszönöm a levelet! Ígérem megnézek mindenkit, de nem ma. Ugyanis mennem kell!
De ígérem holnap és holnapután..... Minden nap másnak.... :)
Ez nem csak arról szól hogy a kártyákat összeolvassuk :) Pont hogy az olyan kókerek, kamu jósok olvassák csak össze.
1 kártyának sok jelentése van, a környező lapok mutatják meg. Pl. Halál...
Sokan megriadnak ettől a kártyától, holott rosszat elég ritkán jelent. Inkább valami új kezdetét, pl új szerelem, kapcsolat, új élet.... új munkahely...... a lényeg hogy valami változás, ami lehet pozitív és negatív egyaránt.
Én sosem vetettem kártyát pénzért, és nem is fogok! Kezdő vagyok, de ami érzés jön a kártyából, azt elmondom.
További ajánlott fórumok:
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Tudna nekem küldeni valaki egy SIM kártyát?
- Ha a férjem nevére igényelném a taj kártyát, akkor az ő taj kártyájával nem lehet igényelni lombik programot (nekem)?
- Gyermekem nem tudja összeolvasni a betűket
- Nyelvtan feladatokat keresek: Részleges-Teljes hasonulás, Összeolvadás, Rövidüléssel kapcsolatban. Segítene valaki?
- Tudna nekem valaki kártyát vetni, jósolni bármiből is?