Valaki Odafenn szeret minket (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Valaki Odafenn szeret minket
Gratulálok nektek ,és kívánok nagyon jó egészséget.
Nagyon szép címet adtál a cikeddnek:)
Tényleg a cím és az első sorok után én is rosszabbra számítottam. Szerencse, hogy így alakult, hogy a babátoknak sem lett semmi baja. Az, hogy picit kisebb, mintha kivárta volna a 40. hetet, nem jelent semmit, majd behozza a többieket hamar! Gratulálok hozzá!!!
Barátnőm a 32. héten szült hasonló gyorsasággal, neki is magas volt a vérnyomása. Neki elfolyt a magzatvíz - szerencsére!!! -, mert mikorra bekerült a kórházba már alig lehetett hallani a baba szívhangját. De ők is jól vannak!! A kislányok amúgy is szívósabbak, kemény csajszi lesz belőle!! :)
Szia!
Amikor a dokitól kérdeztem,azt mondta,hogy nem biztos hogy ugyanígy történik a következő babánál.
Örülök, hogy ilyen szerencsésen megúsztátok. Tényleg hálát adhatsz érte.
Kell a szerencse is néha és ez most az volt.
Neked mit mondtak a további gyermekvállalásról?
Szia.Mintha ami kis történetünket olvastam volna vissza:)Ugyan ez történt velem is,magas vérnyomás,vizesedés,fehérje a vizeletbe=toxémia.34.hétbe császározás,két hét a PIC-en.Sajnos nálunk volt egy kis oxigén hiányos állapot,ami miatt van egy kis lemaradás,de bepótoljuk,mert óriási akaraterő van bennünk:)
Nektek is sok egészséget és boldogságot:)
nekem is mind3 -nál magas volt,de kicsinél kishijján doki beakart fektetni,hiába szedtem gyogyot napi 3x 2 szemet xart nem ért:(de hála mind egészséges:)
Sok boldogságot nektek!
Szia! Az én 2 szülésem,és terhességem majdnem így zajlott le,csak az én lányom,majd kisfiam kicsit tovább lehetett a pocakomban. Alapból magas vérnyomásos vagyok,és szinte magától érthetődő,hogy TOXÉMIÁM lesz minden terhességnél. :( Mindig az a kérdés...mikor jön el az a pillanat,hogy se én,se a Babám nem birjuk tovább! Két gyerkőcöt szültem ilyen körülmények között! De jól vannak,akár csak a Te kislányod!!! Gratulálok hozzá,sok boldogságot,és egészséget kívánok NEKTEK!!!! :)
Ui.: valóban nagy szükség van ilyenkor a ,,fentről jövő SZERETETRE,,!!! És persze a családjaink támogatására!!
Szia,
tényleg hatalmas szerencséd volt, és jó orvosod is. Én ugyanilyen háttérrel szültem koraszüléssel a 25. héten 2-szer, mindkét alkalommal elvesztettem a babámat. Az utolsó terhessségem nagyon szigorú felügyelet és kisérleti stádiumban lévő gyógyszerkombináció segítségével 32 hétig húzható volt, így született Rebekám a 7. hónapban, mára egy tündéri 4 éves.
Kicsit a dátumok hasonlítanak az én történetemre. Én november 31-én feküdtem be a kórházba és képzeld, február 12-én szültem:)
Jó egészséget Nektek!
Én is a legrosszabbra számítottam,nagyon nagy meglepetés volt,és hatalmas kő esett le a szívemről,mikor az utolsó sorokat olvastam,hogy él a pici,és semmi baja,jól vagytok mind a ketten.Igazán örülök neki,valaki odafenn tényleg szeret titeket:)))
Sok boldogságot kívánok!!!
Ugrás a teljes írásra: Valaki Odafenn szeret minket
További ajánlott fórumok:
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hétfőn léböjtkúrába kezdek. Szeretne valaki csatlakozni?
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)