Valaki kipróbálta már a szűztea zsíroldó teát? Milyen tapasztalatotok van? (tudásbázis)
Meg vettem a szűzteát, de most meg nem merek bele kezdeni a fogyasztásába.
Egy méreszkedést kell csinálnom és utánna elkezdem az ivását. De most öt napig menstruálok igy elég az is. Majdha el mulik bele vágok.
Végül is ha eltávozik a sok salakanyag ,akkor utána könnyebb a fogyás,és a diéta is hatékonyabb.
Én úgy emlékszem,hogy én olyan 2 kilótól tudtam megszabadulni a szűzteától, Én akkor 56 kiló voltam.Természetesen nagyobb súlyból több kiló megy le.
Szerintetek, ha kipróbálom ezt a teát akkor kb. mennyi fog rólam távozni, mint salakanyag?
De kezdetnek jó lesz ez is nem?
Szia!
Én ittam a szűzteát,és a mályvateát is.Felgyorsítják az anyagcserét,inkább csak salaktalanítanak,persze csökkeni fog a testsúlyod valamennyire ezektől a teáktól,de az tudd,hogy ezt nem a lebontott zsírok fogják okozni,hanem a távozott salakanyagoktól mutat kevesebbet a mérleg.Szóval vékonyabb gyakorlatilag nem leszel.Néhány hetet érdemes rááldozni,de túlzásba nem érdemes vinni,mert károsíthatják a vesédet,lehet,hogy csak annyira,hogy a tesztoszteronból egy kicsivel többet termelnek és máris ott a hajhullás mint mellékhatás.
Szóval a válasz a kérdéseidre: a hashajtó hatás addig tart ,ameddig iszod a teát,mivel este kell inni,délelőtt ne nagyon tervezz hosszú porogramokat,max.csak annyit amennyi időt a gyerkőcök oviba,suliba hordása jelent.Mert sűrűn látogatod majd a Wc-t.Vékonyabb nem leszel tőle,csak a úlyod lesz könnyebb,vagyis nem fog látszódni fogyás.
De ha rám hallgatsz délután 2-ig fogyasztod a szénhidrátokat,pl.amit írtál,és utána csak fehérjét viszel be.mondjuk főtt tojás,csirkemell.és este 6 után már nem eszel semmit.
És ha van idődakkor tornázni kellene.Mondjuk a Réka Add önmagad 1 dvd-re.Az kezdőknek is nagyon jó.
Nekem tavaly nyáron a hasamon a bőr a szeméremcsontig lógott,és ezzel a dvd-vel szinte teljesen visszahúzódott,ill átrendeződött.Most újra kezdtem a tornát,mert a télen egy kicsit ellustultam.
Ja hát el kellett telni pár hétnek, mire látszott eredmény.
Bár én nem vagyok kövér (58 kg), csak a derekamról akartam egy kis felesleget leadni. És a tornát is pont a kritikus részekre csináltam. Derék, has, fenék :) (Béres Alexandra dvd)
Én úgyanúgy ettem fogyókúra alatt mindent, mint azelőtt, csak kevesebbet :)
Ja és tornáztam mindennap legalább fél órát. Amikor már látszott az eredmény, akkor a tornát lecsökkentettem minden másnapra.
Ja és sok vizet meg teát ittam.
A hashajtó szerű hatása meddig tart? És látványos fogyás mennyi idő alatt látszik.
Nem tudom a francia saláta és a mekxikói saláta fogyasztása alkalmas egy fogyó kúrának? Aki tud írjon nekem.
Zsíroldó?? Jesszusom...
Szerintem az ilyen hashajtókat hagyd a francba, mert teljesen felborítják az anyagcserédet...Inkább torna és kevesebb kaja.
Jah...és semmi esetre ne koplalj...
Én is ittam a teáját is meg szedtem a kapszulát, és mellette tornáztam persze és fogytam.
Eleinte jól meghajtott, de aztán nem volt gond vele :)
Nem zsíroldó, inkább hashajtónak mondanám...
nos biztos, hoyg kitisztít, és a salakanyag eltávozik, de zsírt nem fogsz égetni vele. bár a kilók száma csökkeni fog a salakanyag miatt és a narancsbőr is elhalványul
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltüntetni a zsíroldó szagát a sütőből?
- Szűztea HCA, probálta valaki?
- Wedone hideg zsíroldó foltjait hogyan szedhetem ki a natúr fabútorból?
- Hogyan lehet a tűzhelyről letakarítani a több éves koszt hideg zsíroldó használata nélkül?
- Műanyag edényekre is hatásos zsíroldó mosogatót ismer valaki?
- Szűztea mellett lehet salaktalanito teát is inni?