Szűztea HCA, probálta valaki? (tudásbázis)
Sziasztok!!
én most szeretném elkezdeni. Szerintetek megérné megvenni ?
Szia!
Én is szedtem szűztea kapszulát,és engem is "megdolgoztatott"....:S Az ilyen tablettáknak az az egyedüli hátránya,hogy pl. egy méregtelenítő kúrához tökéletesek,viszont hosszú távon semmi köze a fogyókúrához....Mármint csak a lerakódott salakanyagokat és a vizet hajtja ki belőled,de ha nem mozogsz mellé vagy nem táplálkozol egészségesen,akkor tul.képp semmi értelme!
A fogyizás első szakaszában ajánlatos csak alkalmazni,amíg méregtelenítesz,utána inkább javasolt egy átfogó életmódváltás.
Én A CLA-T szedem reggel este.Fogyogatok is de kilóban nem olyan sok.Viszont centikben szerintem több ment le.A nadrágokon veszem észre.
Ja és hasmenésem az van.De nem zavar mert amúgy székrekedéses vagyok,így direkt élvezem hogy most meg megy.Napi 3 l citromos víz is lecsúszik.A kaját nem nagyon kívánom.
Semmi gond. :)
Hmm jó Neked, hogy 2-3 hét után látszódott.
Akkor nekem tuti tovább fog tartani,ugyanis én nem csak mentes ásványvizet szoktam inni,hanem enyhét is,meg néha gyümi lé,tea...vagy ezek még beleférnek?
Ja és nem minden nap szoktam tornázni.újabban visszaálltam a hullahoppkarikázásra. :)
Én is szedem most újra. Kb mennyi idő után látom majd az eredményt, hogy lement pár kiló?
Mik a tapasztalatok?
A kufferhez keríts egy londínert, cipelje az!! :DDD
De amúgy igazad van, magadért meg a fiadért !!
nem is akarok az lenni, a párom így is szeret, magam miatt csinálnám meg hogy a kisfiam is majd ha nagyobb lesz büszke legyen az anyjára...
meg a térdeim sem nagyon bírják már a kuffert :)
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?