Valaki főzött már otthon kechupot? Hogyan csinálta és milyen lett? (beszélgetés)
8. Martian (válaszként erre: 7. - Gica6)
2010. jún. 10. 22:10
köszi, kipróbálom :)
így vagyok én az auchan majonézzel, a tubusos isteni
7. Gica6 (válaszként erre: 6. - Martian)
2010. febr. 15. 00:54
Próbáljad meg a Tescós üveges Tomato-t. Olcsó és finom. Mint a mesében.
6. Martian
2010. febr. 14. 14:51
amíg van olyan ketchup mint pl. a heinz, addig én nem fogok otthon szöszmötölni, hogy tele kenjem az egész konyhát, és a végén legyen valami ami meg sem közelíti azt a minőséget amit az nyújt
5. Anyagi
2009. szept. 5. 09:07
Megpróbáltam, jó kis fűszeres paradicsom mártás lett, de köze nincs a kechuphoz! :(
4. Napra_forgó
2009. szept. 4. 13:19
3. Krisztinke
2009. szept. 4. 13:14
Nézz szét a receptek között, van egypár ketchupos:)
2. bnedora
2009. szept. 4. 13:14
Szia! Én régen készítettem, de nem érte meg. Sokáig kell főzni, és elég sok paradicsom kell hozzá. Szerintem jobb ha megveszed.
1. Anyagi
2009. szept. 4. 13:11
Valaki főzött már otthon kechupot?
Hogyan csinálta és milyen lett?
Én az Univer édeskédebb ízét kedvelem, de a gyerek kilószámra eszi és ez így nem túl olcsó. Itt a paradicsomszezon és elhatároztam, megpróbálkozom itthon előállítani eme finomságot!
Kérlek segítsetek, minden ötletnek örülök!!!