Valaki adott a babájának Laxacur aktívot? Már rengeteg dolgot kipróbáltunk, de nem használ semmi. 10 hónapos, szerintetek merjek adni neki? (tudásbázis)
El is felejtettem, hogy a múltkor veled dumáltam a gyerekdokikról...
Ha nem bírsz addig várni, akkor keress itt a neten vmi gyerekdokit, aki válaszol a kérdésekre. Hátha segít!
Vegyél aszalt szilvát, és főzzél meg egy marékkal belőle annyi vízzel, hogy ellepje.
A lányomnak nincs gond a kakival, de imádja a főtt aszaltszilvát! Reggelinek, uzsonnának kitűnő szerintem.
Ha a sinlak okozta én annak idején jóval hígabbra csináltam. Így is hatásos, és mégis volt kaki. A hashatókkal óvatosan, mert az hozzászokást okozhat!!
Én a te helyedben egy kicsit tornáztatnám, masszíroznám a pocakját és lázmérőzném. Hagynám, hogy ő nyomja ki a kakkát. Én mint eűs, inkább szélet lazító kúpot javaslok. Pl. glicerint.
De én biztos nem adnám oda a gyerekemnek ezt a gyógyszert.
Tudod mit adj neki? Halolajat!! pl az Eskimot vagy a Nor-oilt. Tesómék használják, igaz sose volt gond a kaki, de mondja, hogy meghajtja. Amúgy is hasznos az omega-3 miatt, ők azért szedik. És természetes!
Meg igyon sok folyadékot, kapható pl. aszaltszilva lé is, az is segíthet, meg szedjen normális, sokféle bacit tartalmazó probiotikumot, ne a legolcsóbb (és legegyszerűbb) Normafloret.
Mire szeretnéd adni a babádnak? Vitamin lenne?
Bocsi csak nem ismerem ezt a gyógyszert.
Ezt találtam:
A Makrogol veszélyes az alábbi esetekben:
A gyógyszerkészítménnyel szembeni allergia.
Bélelzáródás.
8 éves kor alatt.
A gyomor-bélcsatorna heveny gyulladásai (pl. fekélyes vastagbélgyulladás,
Crohn-betegség).
Bélelzáródás, bél kilyukadás (perforáció) fokozott lehetősége, bélizomzat
bénulása.
Sóhiány, kiszáradás.
Alacsony kálium vérszint (főként vizelethajtók szedése mellett fordul elő, de
bizonyos hormonbetegségek, így a mellékvesekéreg túlműködése mellett is
jellemző).
További ajánlott fórumok:
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Aki adott már a Babájának köptetőt, aminek az íze nem volt borzalmas, írjon légyszi!
- Ki, hogyan főzött a babájának?
- Mit ajánlanátok annak az anyukának akinek a 7 hónapos babájának már 5. napja nincs széklete? Mit tegyen? Mit használjon?
- 1éves kor után ki mit ad reggelire / vagy adott a babájának?
- Volt valaki babájának csomó a hónaljában?