Vádli fájdalom fizikai munka miatt (beszélgetés)
A tartós, nehéz fizikai megterhelés miatt a szervezet felhasználja a magnézium-készletét.
Csiguszka jól írja: MgB6. Ha kell, akkor figyelj oda!!! mert a B6 nem csak a Mg felszívódását segíti, hanem (alattomos módon!) étvágygerjesztő hatása is van. Nekem anno gyorsan és észrevétlenül sikerült felszednem 2-3 kilócskát a rendszeres szedés nyomán, mire észbekaptam. :))
Szia!
Igyál sokat napközben, ha tudsz, estére Magne+B6.
Kényelmes cipő, talpbetét (scholl vagy EÜ-s).
Egy finom bemozgatás, nyújtás reggel, vagy munka után nem árthat, meg este váltózuhany a lábszáradra (hideg-meleg).
Mikor sokat talpaltam nekem is mindig görcsölt, aztán megedződtem. :)
Szervusztok
Raktárban dolgozom, folyamatosan jövök-megyek igaz van szünetem de estére a vadlijaim már nagyon fájnak,aztán éjjel is sokszor begörcsöl ha kinyujtom kicsit jobban a lábaim.
Hiába hétvége akkor is csak kicsit enyhül 😞. Szeretek reggel is nyujtozkodni de sajnos nem merek igy.
40 múltam nem vagyok túlsúlyos pár kiló plussz van rajtam.
Tippeket kérek szépen mivel enyhíthetném.🙏 Kenőcs stb?!
Magnéziumot szedek igaz lehet többet kellene.
Nagyon szépen köszönöm 😊
További ajánlott fórumok:
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Hányadik hétig dolgoztál terhesen, fizikai munkát?
- Mi számít nehéz fizikai munkának, nőknél?
- Vádli fájdalom