Üvegszálas internet: nem megy két helyen a net, hiába van routerem, mit tegyek? (tudásbázis)
Ha valakit érdekel egyszer hogyan kell beálítani szoljon...most már tudom két fajta internetkabelre...két féle képpen...
lehet fejből lerajzolom a beálításokat
addig néztem
egyből jól volt beálítva csupán a szolgáltató elirta a jelszoban a kis és nagy betüket...ennyi
Megoldotott ha ha ha...:) és nem is kell belebonyolodni nagyon a beallitasokba...
de van egy ket fontos dolog...:)
Nagyon köszi minden válaszod....de mar csak holnap probalom meg mert mar elfaradtam....6 ora ota ezt csinalom es semmi sem lesz...na de holnap megprobalom azt amit te ajanlotal
kosszi nagyon
jo ejt
de első körben azt javaslom hagyd meg az eredeti gépen és miután beállítottad a router azon próbáld ki, hogy megy-e a net.
szóval a másik gépen próbáld ki megy-e a net,rosszul írtam
ja igen, ahogy olvasom a számítógépről el kell távolítanod ezt a felhasználó-jelszós kapcsolatot.
de első körben azt javaslom hagyd meg az eredeti gépen és miután beállítottad a router azon próbáld ki,hogy megy-e a net.
ha ott megy akkor töröld az eredti gépről ezt a kapcsolatot.
neked szerintem a 10 és 12. oldalt kell használnod.
valószínű,hogy neked dinamikus ip-d van,szóval e szerint járj el.
ftp://ftp.dlink.hu/di/di-524/documentation/DI-524_man_hu.pdf
itt a router felhasználó leírása...
hátha segít
figyu olyan ez így mint a gyurcsók féle távgyógyítás
ha ott lennék megoldanám de így nem fog menni sajnos
a szolgaáltató adott vmi jelszot es felhaszn. nevet
ha beirom avval megy de csak router nelkul es 1 gepen
ez egy D-link nevű router...es negy dugakszos gep megy bele meg wireless is kapcsolodhat...
ez egy wireless router...még milyen infot adjak hogz hatha tudsz segiteni?
ezer féle router van,nem tudom a tiednél hol található.
de ha név meg jelszó kell a nethez lehet nem is kell ez a klónozás.
De ha pl direkt bek0t0m egy gepbe a netet akkor jelszot kell megadjak meg felhasznalo nevet...es akkor kacsol netre...
de amikor ezt megcsinalom routerrel nem lesz semmi...pedig a router beallitasaiba is be van irva ez a jelszos menet
klonozni ip cimet hogyan?
lépj be a router kezelőfelületére és klónozd le az ip címed
ezután menni fog
gondolom az internethasználathoz nem kellet a bekötés után felhasználónevet meg jelszót megadnod a gépeden,ugye?
A fő dobozhoz csak egy gépet lehet kötni oda bekötöm a fő kábelt...bedugom a másik végét rooterbe...és onnan a két usb drotot a gépekbe de nem akar elindulni a net...de ha direkt kötöm be akkor megy de ugy csak egy gépet szólgál ki...
légyszi segitsetek! mi a baj?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Buliba testhez símuló, fekete fehér ruhához sima, barna üvegszálas harisnya való vagy fekete harisnya?
- Digi optikai, üvegszálas hálózat okozhat TV hibát?
- Bankkártyával tudunk fizetni az interneten sok helyen, valakinek a számlájára tudunk a kártyáról pénzt utalni ha nincs E bankunk?
- A Rossmannban mennyibe kerül egy üvegszálas harisnya és milyen márkájú sarokfogó van?
- Budapesten hol lehet méterben üvegszálás szúnyoghálót kapni (keret van)?