Bankkártyával tudunk fizetni az interneten sok helyen, valakinek a számlájára tudunk a kártyáról pénzt utalni ha nincs E bankunk? (tudásbázis kérdés)
Más természetes személynek akarsz utalni? Akkor csak a bankban lehet.
Telefonkártyát például feltölthetsz e-bank nélkül is, vagy vásárolhatsz is.
Ha legalább telefonbankáros szerződésed van, akkor telefonon is indíthatsz utalást a számládról.
Egyébként nem. Csak ha bebattyogsz a bankodba.
Nem.
Ha nincs szerződésed a bankkal, hogy interneten bonyolíthasd a tranzakcióidat, akkor személyesen kell bemenned a bankba utalni.
Egyébként NEM A KÁRTYÁRÓL UTALSZ, HANEM A SZÁMLÁRÓL! A kártyán nincs pénz, a pénz a számlán van. A kártya csak eszköz a pénzmozgatáshoz. Olyan nehéz ezt felfogni? :(
Ha van esetleg paypalregisztrációd ill neki is akkor ez egy jó opció lehet pénzküldésre.
Különben szerintem nincs más lehetőség rá a netbankon vagy személyes befizetésen kívül.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Mi a véleményetek az interneten bankkártyával történő fizetésekről?
- Milyen bankkártyával bonyolítjátok az internetes vásárlásokat?