Mi a véleményetek az interneten bankkártyával történő fizetésekről? (beszélgetés)
Szerintem sokkal nagyobb az adatlopás esélye terminálon való lehúzáskor - régebben erre számtalan példa volt; így hamisítottak bankkártyákat -, vagy bankautomatából való felvételkor a pénzlopás.
De szerencsére a szakemberek egyre több védelmet építenek be a kártyás rendszerekbe, amelyek ezáltal egyre biztonságosabbá válnak.
Szoktam fizetni interneten, simán.
De van egy trükköm: két bankkártyám van, az egyiket használom csak az internetes fizetéshez, erre mindig csak annyi pénzt utalok, amennyit éppen fizetnem kell.
Az OTP néhány bankszámlájához ad egy dombornyomott kártyának megfelelő számsort. Azzal fizethetsz a neten, mintha igazi kártya lenne, de lemásolni nem tudják, mert a kártya nem létezik és nem férhetők hozzá róla az adataid.
Nem egészen értem a működését, de azt mondták biztonságos és ingyen van :)
Történhet csalás. Megbízható eladó weboldalán szabad csak bankkártyával fizetni.
Egyébként én évek óta fizetek így különböző oldalakon, és még nem történt semmi baj.
Sziasztok
Megint szeretném a segítségeteket kérni.Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy mi a véleményetek az interneten,bankkártyával történő fizetésekről?Legfőképpen arra lennék kíváncsi,hogy nem e történhet így valamilyen csalás,adatlopás?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Sziasztok:Farkas Kriszti(kisfüles)
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Mi a véleményetek a közüzemi számlák interneten történő fizetéséről és az interneten történő fizetésről?Nincs benne semmi veszély?
- Milyen bankkártyával bonyolítjátok az internetes vásárlásokat?
- Fényképek interneten történő továbbítása nagyobb méret esetén, mi módon?