Milyen bankkártyával bonyolítjátok az internetes vásárlásokat? (beszélgetés)
Használtam ilyen kártyát. Hasznos olyan oldalakon, ahol csak egyszer vásárol az ember, mert épp ott találta meg a keresett árut megfelelő áron.
Állandó fizetéseknél macerásnak találtam folyton átpakolgatni a pénzt a virtuális kártyára.
De szolgálhat olyan célokat, hogy elkülöníti az ember bizonyos célokra a pénzt.
Az állandó kiadásaimhoz (gáz, víz, áram, kábeltv) regisztráltam a kártyát a fizetési oldalon, így nem kell folyton bepötyögni a kártyaadatokat.
Ja a magyar webshopokban siman fizetek a sajat bankkartyammal, nem a netessel.
Sose volt meg belole gond.
Köszi szépen. Így képzeltem én is valahogy.
Csak az opt-től örülök, hogy megszabadultam, oda biztos nem megyek vissza :DDDDDD
Közben megtaláltam a privátbankáron őket.
Csak még az nem tiszta, hogyan utalom rájuk a pénzt. Alkalmanként, amikor vásárolni akarok?
Sziasztok!
Eddig sima mastercarddal vásároltam interneten, de azon gondolkodom, hogy kéne egy olyan virtuális bankkártya, amire csak akkor töltök, amikor fizetek, de nem paypal. Így a másik kicsit nagyobb biztonságban lehetne.
Van ilyen valakinek? Tapasztalatok érdekelnének.
Internetes kártyának, webkártyának, vagy virtuális kártyának is nevezik.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Mi a véleményetek az interneten bankkártyával történő fizetésekről?