Is, az emésztésed rendezésére javaslom a Hunyadi vizet és a zabkorpa tablettát. A belgyógyász ajánlás, és számomra is hihetetlen, de tényleg jó. Pedig szerintem nekem emésztésem sem volt 😂
A víznek elsőre borzalom íze van, de hozzá lehet szokni 😁
Én bélműködés serkentésére próbáltam ki és nem használom, mert nem vált be. A zabpehely és a zabkorpa fogyaszása viszont kellemes és eredményes. Nem utolsó sorban olcsóbb is.
Nem von védőréteget sehova. Igyál sokat, remekül tisztítja a bélfalat. Én 3 deci citromos vízbe - ízesítés nélkül elég vacak az íze - két evőkanálnyit teszek, reggel, este. És 2-3 liter vizet iszom naponta. Nem érzem, hogy csökkenne az étvágyam.
Kinek van tapasztalata az útifűmaghèjjal való szervezet tisztító kùràban?
Nekem ajanlottàk, utánna olvastam, böngésztem.De azzal nem vagyok tisztában ha nem a fogyókúra a célom csak az emesztő rendszerem rendbe tètele.A sùlyommal nincs problémám.Az étvágyam elég gyatra... van mikor 2x eszem , inkább javitanèk az étvágyamon.Es attól tartok hogy ez a kúra (mivel hogy teltsèg èrzetet ad,) zselèvè alakitja és védő réteget von be a gyomrot kíméli.Tehat a teltsèg érzet étvágy csökkentèssel jár,ami az èn esetemben nem előny.Mit tudnátok tanácsolni ezzel kapcsolatban?