Utálom magam mert túl "jókislány" vagyok. Ha buli van,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mert bent a szobaban meg ennyire sem vennek eszre😃😃😃😃😃😃
Buli helyett mehetne valami nyugisabb de kozossegi helyre ahol nem vilagukat sem tudo reszeg nok razzak a bullt.
Abbol mar en is kinottem pedig egy idoben durvan jartam
Ezzel a viselkedéssel felírod magadra hogy te nem alkalmi kapcsolatot keresel, hanem komolyabbat. Aki vedeli a piát és tekereg egy buliban, abból csak szex iránti vágyat néznek ki.
Légy büszke magadra!
Nem kell ahhoz rossz kislánynak lenni, sem ész nélkül vedelni, sem kígyóként tekeregni a táncparketten, hogy felfigyeljenek egy nőre.
Egyébként miből gondolod, hogy senki sem figyel fel rád? Nem mindig azokra a csajokra figyelnek, akik direkt magukra akarják vonni a pasik figyelmét.
Utálni végképp nem kell magad! A bőrödből pedig senki kedvéért ne akarj kibújni, ne akard másnak mutatni magad, mint amilyen vagy! Lehet, ha erőltetnéd a rosszlány szerepet, annyira jól sikerülne, hogy akkor aztán tényleg csak amiatt figyelnének rád. Az lenne csak a rossz szerepjátszás.
Ha nem iszol, hát nem. Lehet anélkül is bulizni, hogy valaki hülyére issza magát.
Bátorításul mondom, hogy én is elég jó kislány voltam, és mégis felfigyeltek rám.
Szóval maradj csak önmagad, és eljön a te időd is.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Nem vagyok irigy, de utálom kölcsönadni a személyes tárgyaimat...vagy elhagyják, vagy tönkreteszik ....
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- Annyira könnyen befolyásolható vagyok. Úgy utálom ezt magamban!