Utálom, hogy csak holnap hétfőn indítják el a fűtést. 15... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nálam is nyitva még az ablak folyamatosan.
Fi.: Szerintem van valami napi középhőmérséklet határ (ezt nem tudom...) ami, ha x napig fennáll, akkor kezdenek fűteni.
Ismerős a szitu!
Pár évvel ezelőtt már kb. előtte egy héttel mondogatták a szakik, hogy méteres havazások lesznek. Csak hát ugye a dél-alföldön vagy kapunk belőle, vagy nem.
Péntek d.u. 16 óra körül elkezdett havazni, még hétfőn reggel is csak esett, esett... Hókotró meg sehol!
Illetékes vezető a helyi tv-ben nyilatkozik: "Váratlanul ért bennünket, a gépek felkészítésében csúszás volt."
Volt a fenét! Pénteken d.u. 13 órakor lejárt a munkaidő, a fél ország ment a Mátrába síelni, és senkinek nem jutott eszébe, hogy a gépeket akár csak egy telefonnal is kiküldje az utcára.
Hát szerintem most is az van! Senki nem mondta a távfűtőknek, hogy gyertek be melózni, mert dolog van!
Úgy tűnik, ma délelőtt nálunk is csak próbáltak. Langyos volt, már újra hideg.
Van valami olyasmi, ha három napon át x foknál hidegebb van, akkor fűtenek. De ez a hivataloson kívüli időre vonatkozik. Igen, hivatalosan mától (fog szólni a számla) 🙃
Szinte csak aludni járok haza. Fáradtan jobban fázik az ember.
A gázt èn sem indìtom el,de van fa ès van kazán. Jobban is szeretem,mint a gázt.
Ilyenkor magad uram, ha szolgád nincs, radiátort kell használni.
Tegnap 28 fok volt, ma 14 fok van. Nálam a lakásban 19 fok, melegebben öltözöm.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Holnap (húsvét hétfőn) nyitva lesz a McDonald's?
- Télen utálom a napsütést. Remélem holnap borongós idő lesz.
- Másnál is van/volt így? Rossz az áramlási ultrahang, de az NST jó, mégsem indítják a szülést...
- Tudja valaki Debrecenben a hőlégballonokat, honnan indítják?
- Ha egy új szoligépet 2 évig nem használnak, és újra indítják tényleg nem barnítanak már jól a csövek?