Utálom az olyan embereket, akik egyfolytában szidják az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem ezt 2 ismerősöm mesélte. Mind a kettő mostanában történt, azaz néhány héttel ezelőtt hozták ki 1 hónap után a hozzátartozójukat, mert egy kicsit sem foglalkoztak velük.
Remélem, sosem kell nekem megtapasztalnom...
Én meg tapasztalatból tudom és elektronikusan "olvasható" formában, ahogy a trv. írja *.pdf-ben kaptam meg
Feltételezem ha papir alapon szeretném akkor fizetős de nem 2ezerFt/oldal hanem 200Ft/ oldal csak
Én elektronikusan emilben kértemm és elöször. Merthogy az is irva vagyon hogy első esetben
Sajnos nem tudni mit hoz a jövő 😔
Nem kizárt, hogy nekem is lesz rossz tapasztalatom.
De a vallomásom a mocskos szájú, állandóan acsarkodókról szólt.
Jó egészséget! :)
Mindig akad valami gond, porszem a rendszerben
Panaszoltam az osztályvezetőt. Kaptam egy udvarias levelet hogy mi mindent megteszünk a betegeink érdekében. Nem akartam én kirúgatni/hol vagyok én attól/
Elköltöztem, kikértem a pszicho papirjaimat a kerületből. Volt sok kifogás, fizessek a másolatokért és csak személyesen
Ismertem a trv-t Nemzeti Adatvédelmi Hatóság, két hónap és ingyen emilben kiadák
Nem is értem miért kellett huzakodni miközben beidéztem nekik a trv-t
Utoljára egy műtétre megkaptam hogy nem, mert nem gazdaságos :( Lássuk majd meg
Lehet leszek még úgy lerobbanva hogy panaszkodok én is. Ki tudja, amilyen az eü.
Én is elégedett vagyok, eddig mindenhol rendes, gyors ellátást és kedvességet kaptam, legyen az baleseti, fekvőbeteg osztály, szakrendelés, háziorvos. Ha várnom kellett bármire is, nem okozott problémát, mert nem életveszélyes állapotról volt szó.
Pontosabban egyszer volt a háziorvosom érdekes, de kikértem a papírjaim és átjelentkeztem egy másikhoz.
Akkormost nem tudom Ldönteni, hogy engem szerecc vagy ki nem állhatsz
Alapvetően meg vagyok elégedve és mégis rohangálok az SBO-ra. Egy két ételtöl eltekintve jó volt a kaja, pedig én válogatós vagyok
Nagy arcú ápolónőt , nem összebeszélve elhajtottuk, utána normálisan beszélt szinte alt hangon
Tudom hogy vannak előjegyzések, mert az állam X vizsgálatot fizet csak, hitelbe meg nem dolgoznak a külsős cégek akik a nem fizikális és fizikális vizsgálatokat csinálják
Tapasztalataimat nem egy kórházi befekvés vagy nem egy műszeres vizsgálat alapján irom
Hasi UH kb. 6 hónap előjegyzés. Elmentem maszekba 20ezerért. Tudom, másnak ez is nagy pénzt
Megszoksz vagy megszöksz. Az emlitett kisvasút kifizetődöbb meg a 10 leggazdagabb magyar
Sajnos az ilyen emberek viszik a "jóhírét" az eüs dolgozóknak.
Nyilván sok jó tapasztalatom is volt.
Debrecen ,ritka betegségek tanszék :a doki addig "molyolt "rajtam ,míg kiderítette mi a bajom.
Gerinctörés ,mikor több havi fekvés után felállítottak az egész stáb ott volt és megtapsoltak.
Tehát tényleg nem szidom őket ,de vannak esetek amik elég rázósak(vagy túléled ,vagy nem).
De fogd már fel, ne azokat szidd, akik dolgoznak, hanem azt ,aki ezt megteremtette!!!!!!
Nem az orvos, ápoló a hibás, hogy kevesen vannak, hogy egyre több kórházat zárnak be, hogy nem kapnak gyógyszert, nincs műszer, hanem aki az egészséged helyett sámli kilátóra, üresen járó kisvonatra, be nem fejezett stadionokra költi a pénzt!!!!!!!
Sajnálom, hogy ilyet tapasztaltál.
Nekem is van negatív élményem, csak nem az egészségüggyel kapcsolatban.
De attól még nem viselkedem úgy, mint lentebb írtam.
Én nem szidom őket (orvosok),de kétszer majdnem kinyírtak.
B@szki ,mi az már,hogy fekszel az intenzíven és hiába mutatod,hogy nagyon dagad a karod .(mélyvénás trombózis)
Leb@sznak és nem vizsgálnak meg.
Ha nem szól a család,ott döglök meg.
És ez csak egy...
Egy beteghordó ott vert össze a mellettem lévő ágyon ,egy piás pasit az SBO-n.
Csodás🤮
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Miért utálom ennyire az embereket? Nem szándékos a dolog, de szinte hányni tudnék minden embertől
- Utálom az embereket - és az emberek is utálnak engem.
- Mit tegyek, ha utálom az embereket?
- Utálom az embereket. Hála a házamba senki sem jön...
- Utálom az embereket. Mit szeressek rajtunk? Mindenki csak...