Uszodában/fürdőben gyakran elhangzó mondatok a kasszánál (beszélgetés)
Értelek, de a pesti/budai fürdőkben nyitva van minden részleg télen is és nyáron is, és általában nem foglalják le a sávokat sem, bemenni megnézni nem lehet semmit, dolgoztam olyan munkakörben mint ő, nem mehetett be a vendég a fürdő területére, ha nagyon érdekelte, odatelefonált, vagy ki van írva alapból, hogy mikor van lezárva. :)
Nem vitázni akarok, csak a kérdező legyen tisztában, hogy nem visz be ügyfelet a fürdő területére, neki azzal kell tisztában lennie, hogy merre van az öltöző, merre vannak a medencék, nyitvatartás, jegyárak, szolgáltatások és kb.ennyi.
Hát, van 1 úszómedence bent,de nem tudok róla,h lehet őket foglalni,vagy lenne valami külön dolog oda. Annyi h szoktak gyerekeket vinni tanítani úszni (5-10 gyereket 1 oktató),de az úgyis feltűnik,hogy tele van gyerekkel a medence :D
+ van még egy termál medence, 1 kinti medence, jacuzzi(vagy dzsakuzzi :D),szauna, 1 büfé. Az emeleten edzőterem,bérelhető szobák. Én ennyiről tudok. :) De a medencékig valóban nem lehet bemennem, mert ahhoz végig kellene menni az öltözőn/büfén.
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat. Vannak mondatok,amikre én nem is gondoltam. :)
Mutatok egy trükkös megoldást: fürdő és uszoda egyben. Nálunk ilyen van. Télen csak az uszoda rész üzemel, nyáron meg mindkettő. Nem én találom ki, ez egy létező dolog és mivel ő nem mondta, h nincs ilyen rész, így feltételezhető, hogy esetleg van.
De akkor, hogy tisztázzuk ezt az égetően fontos kérdést: kérdező, van uszoda rész, foglalható sávokkal? :D
egyébként nem lehet rá eléggé felkészülni, annyi hülyeséget összehordanak, hogy el se hiszed :-D
nem szoktak kérdezni, inkább neked kell őket eligazítani, hogy mi merre van, mit hogyan használjanak, stb...
Lehet törölközőt bérelni?
Letét a törölközőért?
Hogy működik a kapu?
Hogy működik a kabin?
Ki számit gyereknek/diáknak?
Sziasztok! :)
Furcsa kérdés,de tényleg fontos lenne. Suli mellett dolgozni szeretnék,jelentkeztem egy fürdőbe a kasszához. Szoktak oda menni külföldiek,így tudni kell angolul is. Persze tudok angolul,de szeretném azért frissíteni a tudásom és igyekszek elkerülni a kellemetlen helyzeteket, ezért össze szeretném írni itthon, hogy kb mire számíthatok. Légyszi írjatok,ami csak eszetekbe jut (Pl: Segíthetek? Az étterem arra van. Az emeleten tudnak szobát bérelni. A konditerem az emeleten van. stb stb).
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalt már valaki uszodában hasonló jelenséget? Normális jelenség ez?
- Lassú ember vagyok. Mindenben. De ez a Lidl-es kasszánál...
- Megbetegedhet az 5 éves lányom az uszodában?
- Az uszodában betiltották az edzéseket. Hogyan tovább?
- A 11. kerületi Nyéki Imre Uszodában hány éves korig adnak diákjegyet?
- 13. kerület környékén tud-e valaki babaúszást? Ha igen, mennyiért? Illetve van-e még a margitszigeti Hajós Uszodában babaúszás?