Universum Tv-nk van, amihez URC22B-2 távkapcsolónk van. Hogyan tudom feloldani a gyerekzárat? (tudásbázis kérdés)
Köszi szépen! sajna nem jó! elképzelhető hogy a távírányítónak van már más baja is!! :(
nagyon rendes vagy!!
Szia!
keresgéltem én is most egy kávé mellett és ezt találtam egy külföldi oldalon. A távirányító típusa URC22D ugyan, de hátha működne a tieddel is. (a szöveg Google által fordítva)
Készülék lezárása /
1. Nyomja meg a készülék gombot a készüléken amit szeretnénk lezárni, mint például a [TV1], [SAT], [AUX], stb
2. Nyomja meg a [SET] és tartsa, majd nyomja le a [7] és engedje el mindkét gombot. A LED villog kétszer, majd elalszik. A kód aktiv az aktuális eszköz le van zárva.
3. Ha szeretné megtekinteni a jelenlegi feloldó kódot, nyomja meg a [SET] és tartsuk. Aztán nyomja meg a [8] és engedje el mindkét gombot. A LED villog kétszer, majd elalszik. A jelenlegi kód nyitva.
Hangerõ és elnyomás zárolása / feloldása
1. Nyomja meg a készülék gombot, hogy beállítsa, mint például a [TV1], [SAT], [AUX], stb
2. Nyomja meg a [SET] és tartsa, majd nyomja meg az [5], és engedje el mindkét gombot.A LED villog kétszer, majd elalszik. A hangerő és a némítás gomb le vannak zárva az aktuális eszközt.
3. Az aktuális hangerő és a némítás gombot feloldásához, nyomja meg a [SET] és tartsuk lenyomva. Aztán nyomja meg a [6], és engedje el mindkét gombot. A LED villog kétszer, majd elalszik. Az aktuális hangerő és a némítás gombot is kinyitotta.
Reset
Az összes adat ami programozva van, törlődikik.
1. Nyomja meg a [SET] és tartsuk lenyomva.
2. Majd a [0] gombot és tartsa legalább 3 másodpercig.
3. Ezután engedje el mindkét gombot. A LED villog kétszer, majd elalszik. Minden adat törlődött
Egy másik oldalon ezt találtam neked: MENÜ-ZÖLD-TV gombok egymás után.
De lehet, hogy nem segít.
Szia!
Talán menü.....ha van és ott visszatudod állítani.....
Sziasztok!
Universum Tv-nk van a gyerekszobába, amihez URC22B-2 távkapcsolónk van! na most tegnap addig szórakoztam hogy a tv-n bekapcsoltam a gyerekzárat és most csak a távirányítóra reagál! Viszont a hangot azzal sem tudom ráadni! Mi lehet a gond? vagy hogy tudnám ezzel a tipussal feloldani a gyerekzárat?
További ajánlott fórumok:
- Akik távkapcsolatban élnek
- Hogyan lehet túlélni a távkapcsolatot?
- A távolság megölheti a szerelmet, ha a távkapcsolatban lévő felek "mindegyike" szerelmes?
- Működhet-e a távkapcsolat? Ha igen, meddig?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Hogyan lehet feloldani a Fagor Class sütő gyerekzár funkcióját?