Undorító - az olimpiai megnyitó (beszélgetés)
Lehet változtatni, de amíg mi ennél sokkal kisebb lépcsőt nem tudunk megugrani, addig nem kellene pampogni, hogy mások miért nem tudnek 10 fokon túl szökkenni egyszerre.
Mindenki úgy ünnepel, ahogy akar. Én nem is mondtam mást. Nem értem, hogy az afrikai szaporulatot az ünnepléssel hogy keverted össze, de biztos úgy van.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak beleolvastam.
A fóruindító undorítónak tartja, hogy az olimpia megnyitó ünnepségére költötték a pénzt, pedig jobb célra is mehetett volna.
Én megnéztem, nekem tetszett a megnyitó.
Nem szoktam sport közvetítéseket nézni, de ez különleges alkalom volt.
Lehet, hogy ez volt életem utolsó olimpiai megnyitója...
Az élet kiszámíthatatlan.
Az, hogy jobb helyre is mehetett volna a pénz, ez igaz.
De előszőr itthon, magunk körül kellene körülnézni.
Miért kapnak egyesek havi milliókat, míg millók pár tízezer forintból tengődnek?
Egy latin közmondás szerint: "Cirkusz kell a népnek!"
Hát most megkaptuk...
(ez a fórum is kész cirkusz..)
Az előbb megnéztem a többi hozzászólásait.
No comm.
És az eszkimók? Ha kislány születik elsőnek, kiteszik a hidegre, mert fiú lehet csak az idősebb...
De nagyon eltértünk az olimpia témájától.
Örülök, hogy a nők is nézik a közvetítéseket és drukkolnak a magyar sportolóknak!
Kicsit gusztustalan, és nem is igazán jó példa, de az jutott eszembe, hogy amikor a hörcsögöm fialt, megevett annyi kölyköt, ahányat nem tudott szoptatni. Úgy tudom, más állatok is csinálják ezt.
Nyilván ezzel nem azt akarom mondani, hogy a négerek egyék meg a gyerekeiket, hanem azt, hogy az állatoknál is van úgymond "születésszabályozás", pedig ők aztán igazán ösztönlények, és nem tudnak gondolkodni.
Annyira az agyamra megy, már ez az afrikai téma meg, hogy nekik nincs vizük, meg enni valójuk.
Most asszem a Koko fúrja a kutakat vagy mi.
Ők nem tudnak kutat ásni? Csak a fehér ember azért érdekes egy kicsit. Az arabok feltalálták maguk, nem éheznek, nem sírnak a vízért, pedig ott sincs.
Komolyan azt súlykolják az emberbe, hogy érezd magad rosszul, mert neked van vized, meg élelmed.
Meg afrikai gyerekeket fogadjunk örökbe, mert nálunk nincs elég árva. Tán a fehér már nem elég cuki, vagy divatos?
1980-ban volt olimpia Moszkvában.
1984-ben Los Angelesben volt, magyar szereplés nélkül.
Tegyétek már rendbe kicsit a dátumokat.
További ajánlott fórumok:
- A kövér szó nem egyenlő az undorítóval
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?
- Ti mit gondoltok Farkas Péter volt olimpiai bajnokunk viselkedéséről? (most hozták haza)
- Mit tegyek?Kinek szólhatnék, nagyon undorító dolog