Unalmas vagyok (beszélgetés)
Szerintem inkabb egy kozos pontot kellene talalni.
En sem tudok olyanrol beszelni,ami nem erdekel.
Szerintem nem kell kizárni.
Miért kellene? A világ dolgaival jó tisztában lenni, a napi politikával is akár. Ez is lehet beszédtéma.
Nem írtam, hogy nézzen reklámot, azt írtam, hogy tájékozódjon a világ dolgairól. Ez szerintem amúgy alap dolog akkor is, ha épp nem keres valaki társalgási témát.
Oszinten kivancsi lennek, hogy egy te korodbeli hogyan velekedik errol.
Mi az ami szamodra leszurodik abbol ami tortenik? Hogyan latnal megoldast?
szerintem inkabb erdeklödni tanulj meg, ha ö ugyis ertelmes akkor sokmindenröl fog tudni beszelni, de persze hetköznapi dolgokat, milyen napja volt baratok stb
egyebkent irtak ezelött h olvass stb... hat en sose olvasok semmit es baratnöm szerint is ha mar valaki velem nem tud beszelgetni ott mar baj van : ) ugyhogy ez termeszet dolga nem olvasas :)
Sokszor a legjobb társ az, aki hallgatni tud!
Mármint meghallgatni!!!
Miert lenne kizarva?!
Otleteket kert es nem beleszolast a dolgaiba...
Lehet, hogy tudat alatt vagy feszült, csak te nem érzed. Velem 16-17 évesen volt ez, soha senkivel nem tudtam beszélni, ahogy kettesben maradtam valakivel, egyfolytában azon igyekeztem, hogy megfeleljek neki és ne hagyjon ott. De azóta valahogy kinőttem és csak nagyopn ritkán fordul elő. Nekem az segített sokat, hogy sokat jártam emberek közé, olyan helyeken dolgoztam, ahol rá voltam kényszerítve, hogy emberekkel beszéljek és szép lassan megszoktam. Ráadásul amíg diákmunkáztam, állandóan más helyre hívtak. Előtte egy sima iskolaváltás is sokkolt, de ez valahogy megedzett és egyszercsak elmúlt ez a feszélyezettség, pedig rengeteg gátlásom volt.
Amúgy ilyen érzésem nekem is szokott lenni, hogy mások sokkal tájékozottabbak és jobban rálátnak a dolgokra...de ennek sajnso van is alapja, mert az utóbbi években tényleg nem történt velem szinte semmi, és nem is nagyon érdeklődtem semmi iránt, szóval van mit pótolnom. Ebben nem tudok segíteni, mert ez nálam is probléma...én azt csinálom, hogy elolvasom azt, ami érdekel, a többi témát meg hagyom, akkor is, ha a fél világ azon csámcsog, mert ha nem érdekel, akkor nem fogom erőltetni.
Hirek es hirado?
Reklam es politika kizarva!!
Szerintem is olvass sokat.
És/vagy nézz filmeket is, ahogy időd engedi. Az már jó téma. :)
Amikor mi a férjemmel még nem voltunk házasok, és egy évig távkapcsolatban éltünk, közösen játszottunk egy netes játékot. Fix napi program volt és jól szórakozunk, közben a fejünkön volt a fülhallgató és jókat dumáltunk :)
Amúgy azon a játékon keresztül is jöttünk össze, először ellenségek voltunk, majd szövetségesek :)
További ajánlott fórumok:
- Unatkozom de internetezni szeretnék. Mit nézzek? Minden olyan unalmas.
- A pasim állandóan tőlem kér kölcsön pénzt. Eléggé unalmas!
- Volt már dolgotok unalmas emberrel?
- Annyira unalmas a párom, hogy úgy érzem már nem is élek mellette. Normális ez?
- Mivel lehet az unalmassá váló kapcsolatotokat felélénkíteni?
- Én vagyok az unalmas, mert mindig leül a téma?