Unalmas munka - hogyan eled tul? (beszélgetés)
Jó kérdés... teljesen megértem a problémád, sajnos én is ugyanezzel küzködöm .Monotonitás ,magyar viszonylatban még jónak is mondható fizetés ...de semmi kihívás és semmi motiváció..
Fiatalabb koromban azt gondoltam, hogy majd lesz egy hivatásom, egy igazi munkám, amit szeretek...
ha van távlati célnak és ezt csak ugródeszkának kezeled, lehet jobban megy a tűrés.
:)
enekseno?? szineszno?? EN?? Dehogyis! :DDDD
Foldrezgestan nagyon erdekel, geofizikus lennek legszivesebben :)
Azt szeretnem, ha mindig tudnek feljodni, tanulni, nem csak egyhelyben topogni. Ha valtozatos munkam lenne, gyakran uj helyzetek megoldasan kellene gondolkoznom.
Kicsit depis egyedul ulni az irodaban, de persze ahogy irtam, a jo sem jo, mert mas meg pont erre vagyik. Lehet, kellene valami mega gagyi resz munkaidos allas ez melle, hogy befogjam a szam es oruljek annak ami van. Tudom, legtobb ember (sajnos) hasonlo helyzetben van, nem elvezi a munkajat csak csinalja, mert a szamlakat fizetni kell...
Nézegess,keresgélj mást de csak akkor válts ha találtál jobbat.Sajnos mint mondták előttem is most nem azt az időt éljük ahol kedvünkre válogathatunk az állásokban.Szerintem.
Tudod,h szól a közmondás?
Jobb ma egy veréb,mint holnap egy kövér túzok.
Örülj ha a mai helyzetben van munkahelyed! Most nemvolna szabad csak ezért váltanod!
Amúgy milyen munka volna nem unalmas számodra? Milyen kihívásra vágynál? Egy idő után minden munka unalmas kicsit, de legalább van!
Ha túlhosszú egy önéletrajz az a baj, ha túl rövid, akkormeg azért nem veszik fel az embert mert nincs elég gyakorlata, tapasztalata.... :-(
További ajánlott fórumok:
- Unatkozom de internetezni szeretnék. Mit nézzek? Minden olyan unalmas.
- A pasim állandóan tőlem kér kölcsön pénzt. Eléggé unalmas!
- Volt már dolgotok unalmas emberrel?
- Annyira unalmas a párom, hogy úgy érzem már nem is élek mellette. Normális ez?
- Mivel lehet az unalmassá váló kapcsolatotokat felélénkíteni?
- Hogyan dobjuk fel az unalmas hétköznapokat